Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

Türkiye’nin vegan sertifikasına sahip ilk meyveli gazlı içeceği “Pınar Frii”

Türkiye’nin vegan sertifikasına sahip ilk meyveli gazlı içeceği “Pınar Frii”
REKLAM ALANI
04.10.2021
A+
A-

Pınar Su ve İçecek’ten bir ilk daha: Türkiye’nin vegan sertifikasına sahip ilk meyveli gazlı içeceği “Pınar Frii”

Yeni Nesil Vegan İçecek; “Pınar Frii”

Pınar Su ve İçecek; vitaminli, şekersiz ve üstelik Vegan V-Label sertifikalı “Frii” ile gazlı içecek severlere %100 doğal kaynak suyundan üretilen ve meyve suyu içeren yepyeni 4 farklı lezzet alternatifi sunuyor. Üzümlü, kavunlu, mandalina ve misket limonlu çeşitleriyle günlük C, B6 ve B12 vitamini ihtiyacının büyük bir kısmını karşılayan Frii, üstelik sağlıklı cam şişede…

Türkiye’yi ilk kez ambalajlı suyla tanıştıran Pınar Su ve İçecek, meyve suyu ve %100 doğal kaynak suyuyla ürettiği Pınar Frii ile gazlı içecek sevenlere yepyeni bir alternatif sunuyor. İçeriğindeki vitaminlerle, günlük vitamin ihtiyacının karşılanmasını da destekleyen Pınar Frii, Türkiye’nin “Vegan” sertifikasına sahip ilk meyveli gazlı içeceği.

Misket limon, mandalina, kırmızı üzüm ve kavun lezzetleriyle farklı damak tatlarına hitap eden Pınar Frii, Vegan V-Label sertifikasına sahip olmasının yanı sıra, şekersiz. Sağlıklı cam şişede sunulan Frii’nin kavun, mandalina ve misket limonlusu günlük C vitamini ihtiyacının %40’ını karşılarken, kırmızı üzümlü olan çeşidi ise günlük B6 ve B12 vitamini ihtiyacının %37,5’ini karşılıyor.

Pınar Frii’nin raflardaki ilk gününden bu yana tüketicilerden olumlu geri bildirimler aldıklarını ifade eden Pınar Su ve İçecek Operasyonlar Direktörü Koral Kalpaklıoğlu; “Pınar Frii, tüketicilerden gelen istek ve beklentiler gözetilerek yoğun Ar-Ge çalışmaları neticesinde üretildi. Şeker tüketiminin azaltılması kadar vegan beslenmenin de hızla arttığını ve yeni nesil bir yaşam alışkanlığına dönüştüğünü görüyoruz. Biz de bir ilki gerçekleştirerek, günün her anında içilebilecek şekersiz, vegan ve üstelik vitamin içeren masum bir alternatif olarak Pınar Frii’yi tüketicilerimizin beğenisine sunduk.” dedi.

Pınar Frii, tüm Pınar Su ve İçecek ürünleri gibi “Yaşam Pınarım” mobil uygulaması temassız ödeme seçeneğiyle kapıya kadar ulaştırılıyor.

REKLAM ALANI