Bişımarık Tekstil Kids Club Yönetim Kurulu Başkanı Girişimci İş Adamı Hamit Uçar, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Bişımarık Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Uçar, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, bereket ve arınma mevsimi Ramazan ayının son günlerini yaşarken bir Kadir Gecesi’ne daha kavuşmanın sevinci içerisindeyiz.
Allah’ın rahmetinin yeryüzünü kuşattığı bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecede, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunulmaktadır.
Özellikle bu gece yapacağımız içten ve samimi dualarımıza bütün insanlığı dahil ederek kin, haset, nefret, korku ve ümitsizliğin olmadığı; güven, sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışmanın hakim olduğu bir hayatın ve dünyanın ihya ve inşası için çalışma azmimizi yenileyelim.
Kadir Gecesi’nin getirdiği esenlik ve selametin, başta asrın felaketinden etkilenen şehirlerimiz olmak üzere, Bursamızı, ülkemizi, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatması en büyük dua ve temennimizdir.
Bu duygularla, siz değerli Batmanlı, Mersinli ve Bursalı hemşehrilerimin, milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, tuttuğumuz oruçların ve yaptığımız tüm ibadetlerimizin en güzel şekilde kabul edilmesini, bu gecede yapılan duaların İslam aleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Автопробеги, мастер-классы и адресные поздравления: «Единая Россия» организовала акции ко Дню России на Урале и в Приволжье
Birleşik Rusya, Kazan sakinlerini komşuluk ilişkileri festivali için bir araya getirdi
«Единая Россия» собрала на праздник добрососедства жителей Казани
При содействии «Единой России» в Агинском Забайкальского края состоялась спартакиада для участников СВО и их семей
При поддержке «Единой России» для школьников Ульяновска прочитали лекцию о русском языке
При поддержке «Единой России» в селе Луговое Приморского края отремонтировали дорогу