Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

HALİLİYE’DE EKİPLER SEL RİSKİNE KARŞI GECE BOYU TEYAKKUZDAYDI

HALİLİYE’DE EKİPLER SEL RİSKİNE KARŞI GECE BOYU TEYAKKUZDAYDI
REKLAM ALANI
19.03.2023
A+
A-

HALİLİYE’DE EKİPLER SEL RİSKİNE KARŞI GECE BOYU TEYAKKUZDAYDI

 

 

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla kentte yeniden etkili olan şiddetli yağışla bildikte gece boyu sahada olan ekipler, hiçbir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Mehmet Canpolat ise bir an olsun sahadan ayrılmıyor.

 

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa’da etkili olan şiddetli yağış sonrası çalışmalarını devam ettiriyor.
Kentte geçtiğimiz günlerde yaşanan sel ve su baskının ardından dün akşam saatlerinde yeniden etkisini gösteren sağanak yağışla birlikte ekipler çalışmalarını titizlikle sürdürdü. Şiddetli yağış sonrası su baskınlarının olduğu bölgelerde teyakkuzda olan ekipler, Karşıyaka, Devteyşti, Süleymaniye, Ahmet Yesevi, Sancaktar, Veysel Karani, Sırrın Mahalleleri ve ilçedeki dereler başta olmak üzere su taşkınlarının meydana geleceği alanlarda incemelerine devam etti. Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Yapı Kontrol Müdürlüğüne bağlı personelleri ve iş makineleriyle sahada olan Haliliye Belediyesi, gece boyunca hummalı bir şekilde çalışmalarını devam ettirdi. Su baskınlarına karşı mahalle mahalle incelemelerde bulunan ekipler, hiçbir olumsuzluk yaşanmaması için sahadan ayrılmadı.

Bir 5 kişi ve açık hava görseli olabilir

VALİ AYHAN VE BAŞKAN CANPOLAT MAHALLE MAHALLE İNCELEDİ
Kentte etkisini sürdüren sağanak yağış nedeniyle Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat da bir an olsun sahadan ayrılmadı. İlçe genelinde mahalle mahalle incelemelerini sürdüren Vali Salih Ayhan ve Başkan Canpolat, olumsuzluk yaşanmaması için çalışmaları koordine etti.

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir
ZABITA EKİPLERİ ANONSLARLA UYARILARDA BULUNDU
Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler de, yağışın başladığı ilk andan itibaren yaptıkları anonslarla, vatandaşlara uyarılarda bulundu. Dere yatağına yakın hanelerde ikamet eden ve giriş katta oturan vatandaşlara dikkatli olmaları ve güvenlik nedeniyle evlerini boşaltmalarını belirten zabıta ekipleri, kalacak yeri olmayan vatandaşların yurtlarda konaklayabileceğini kaydetti.

Bir açık hava görseli olabilir
Öte yandan, 7/24 esasıyla çalışan Haliliye Belediyesi İletişim Merkezi ise vatandaşlara bir telefon kadar yakın olmaya devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetlerin alındığı İletişim Merkezi, ilgili müdürlüklerle koordineyi sağlayarak, anında çözüm odaklı çalışıyor.

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

İnternet siteleri için link;

 

 

FTP Adresimiz:

Sunucu: 213.14.45.58

Kullanıcı adı: basin

Şifre: 123987

 

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI