
Yevgeny Primakov: “Zafer Diktesi”nin 2025’te 80 ülkede düzenlenmesi planlanıyor
2025,
Etkinliğin ortakları arasında yaklaşık 20 Rus evi, büyükelçilikler, kültür merkezleri ve Rus Ortodoks Kilisesi cemaatleri yer alacak.
Rossotrudniçestvo örgütünün yöneticisi, “Zaferimiz” parti örgütlenme komitesinin toplantısında yaptığı açıklamada, “Zafer Diktesi”nin Rusya dışından mümkün olduğunca çok sayıda kişi tarafından yazılmasıyla ilgilendiklerini belirtti.
“Test sorularını uyarlıyoruz. İçerisindeki soruların yarısı, Rusya’nın her yerinde ve yurtdışında sorulan genel sorulardan oluşuyor. Ayrıca, İkinci Dünya Savaşı’nın bölgesel boyutunu yerel kitleye anlatmak için bölgeye özel aynı sayıda soru daha eklendi. Ve belirli bir ülkeyle ilgili ayrı bir soru. Temsilciliklerimizde bulunan tarihi kulüpler de bunu yapıyor. Yevgeny Primakov, “Bu sadece örgütsel değil, aynı zamanda metodolojik bir çalışmadır” dedi .
Daha önce, ” Tarihi Bellek ” parti projesinin halk konseyi başkanı , Rusya Federasyonu Dış İstihbarat Servisi Müdürü Sergey Narışkin, “Birleşik Rusya”nın 25 Nisan’da “Zafer Diktesi” adlı uluslararası eylemini düzenleyeceğini bildirmişti. Görevlerin hazırlanmasında geleneksel olarak Rusya Tarih Kurumu ve Rusya Askeri Tarih Kurumu’ndan uzmanlar yer alacak.
#Primakov
#Rossotrudnichestvo
#Zaferimiz
#düzenleme komitesi
#düzenlemekomitesitoplantısı
#ZaferDiktesi
#terfi
Kamuoyunun kabulü
Bir itiraz oluşturun
Kaynak:https://er.ru/activity/news/evgenij-primakov-diktant-pobedy-v-2025-godu-planiruyut-provesti-v-80-stranah-mira

BM Genel Kurulu, Tacikistan’ın başlattığı yapay zeka konusunda tarihi kararı kabul etti

Azərbaycan Dünya Gənclər İnkişaf Forumunda təmsil edilib

«Единая Россия» провела урок мужества для школьников ХМАО

Birleşik Rusya Kadın Hareketi’nin SVO katılımcılarının annelerini ve eşlerini destekleme projesi İvanovo’da başlatıldı

В Волгограде подвели итоги проекта «Единой России» «СВОй бизнес»

При поддержке «Единой России» на фасадах школ в Северной Осетии появляются новые портреты знаменитых земляков