Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

Ustalık sınıfları, tematik sergiler ve promosyonlar: Zafer Bayramı’nda Birleşik Rusya bölgelerde şenlikli etkinlikler düzenliyor

Ustalık sınıfları, tematik sergiler ve promosyonlar: Zafer Bayramı’nda Birleşik Rusya bölgelerde şenlikli etkinlikler düzenliyor
REKLAM ALANI
10.05.2024
A+
A-

Ustalık sınıfları, tematik sergiler ve promosyonlar: Zafer Bayramı’nda Birleşik Rusya bölgelerde şenlikli etkinlikler düzenliyor
2024,

Parti temsilcileri ayrıca anma törenlerine çiçek bırakıyor ve geçit törenlerine katılıyor
Novosibirsk’te Birleşik Rusya aktivistleri ve milletvekilleri, Zafer Anıtı’ndaki Ebedi Ateş’e çiçek bıraktı.

“Bu bayramda halkımızın bağımsızlık hakkı için, 9 Mayıs’ı Zafer Bayramı olarak kutlama fırsatı için ödediği bedeli hatırlamadan edemiyoruz. Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri ve Novosibirsk bölgesi valisi Andrei Travnikov, şenlik mitinginde, halkımızın çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği için ödediği bedel 27 milyon hayattır” dedi.

Veliky Novgorod’da, Zafer Anıtı yakınında, Birleşik Rusya aktivistleri kamuflaj ağları örmek için bir alan kurdular. Eyleme Novgorod Bölgesi Senatörü ve Birleşik Rusya Bölge Şubesi Sekreter Yardımcısı Elena Pisareva da katıldı.

Birleşik Rusya üyeleri ayrıca Kremlin Parkı’nda St. George kurdeleleri dağıttı.

Ulyanovsk’ta Katedral Meydanı’nda askeri personel, kurtarıcılar, savaş gazileri, öğrenciler, öğrenciler ve Gençlik Ordusu üyeleri meydanda geçit töreni yaptı ve bir askeri teçhizat sütunu geçti.

“Zafer Bayramı, aziz gazilerimiz için gurur ve saygı dolu bir bayramdır. Bugün, büyükbabalarının ve büyük büyükbabalarının başarılarının anısına, askeri birliklerin çeşitli kollarının temsilcileri, büyük ülkemizin dört bir yanındaki şehirlerin merkezi meydanlarında geçit töreni yapıyor ve Rus ordusunun gücünü ve gücünü bir kez daha tüm dünyaya gösteriyor, ” dedi Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesi sekreteri Vladimir Kameko. Etkinlikte gazilerin bayramlarını tebrik ederek onlara karanfil takdim etti.

9 Mayıs’ta St. Petersburg’da özel operasyona adanmış çeşitli tematik platformlar açıldı. İsteyen herkes maske ağları ördü, mumlara parafin döktü, askerlere mektuplar yazdı, ayrıca cepheye yardım malzemeleri hazırladı.

Ayrıca parti aktivistleri gazileri evlerinde ziyaret etti, ev işlerine yardım etti ve SVO askerlerine de özel ilgi gösterildi.

Yeni Moskova’da Birleşik Rusya üyeleri, gazilerin evlerinin avlusunda mini yürüyüşler düzenledi. Kahramanlar için savaş şarkıları söylendi, şiirler okundu ve partiden onlara unutulmaz hediyeler takdim edildi.

Volgograd bölgesinde de şenlikli etkinlikler düzenlendi.

Serafimovich şehrinde Zafer Anıtı yakınındaki parkta “Hatıra Mumu” ​​etkinliği düzenlendi. Katılımcılar onlarca mum yaktıktan sonra anıta çiçek bıraktılar ve bir dakikalık saygı duruşuyla kahramanların anısına saygı duruşunda bulundular.

Novonikolaevsky bölgesinin Komsomolsky kırsal yerleşiminde anma etkinliklerine Kuzey Askeri Bölge askerleri katıldı. Nekhaevsky bölgesinde, Birleşik Rusya üyeleri, “Gazilere Selam” propaganda ekibiyle birlikte, ön cephe askeri Ivan Gavrilovich Pimenov’u Zafer Bayramı’nda tebrik etti.

Kalaçevski bölgesinde, İlyevsk RDK Folklor Grubundan sanatçılar, Birleşik Rusya üyeleriyle birlikte gazileri bayram nedeniyle tebrik etti. Ve Rudnya’da merkez mezarlığın toplu mezarında “Büyük Savaşın Kahramanları” anma töreni düzenlendi. Toplananlar, kurbanlar için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu ve anıta çiçekler bıraktı.

Tver’de Birleşik Rusya eylemcileri Zafer Dikilitaşı’na ve Askeri Zafer Şehri Dikilitaşı’na çiçek bıraktı. Katılımcılar ayrıca bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak şehitlerin anısını onurlandırdılar.

Akşam ise Dikilitaş yakınındaki Zafer Meydanı’nda her yıl düzenlenen “Hatıra Mumu” ve “Gençlik Hatırlıyor” etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Gorno-Altaysk’ta 9 Mayıs, askeri teçhizatın katılımıyla tören yürüyüşüyle ​​başladı. Ayrıca Zafer Parkı anıt kompleksinde çocuk çizimlerini, arşiv belgelerini ve savaş yıllarına ait fotoğrafları görebileceğiniz tematik sergiler de vardı.

“Biz, kazananların torunları, geçmiş yıllardaki olayları hafızamızda dikkatle korumakla yükümlüyüz. Kahramanca başarıları ve özverili çalışmaları sayesinde genç nesillere vatanseverlik ve Anavatan sevgisi aşılayın, böylece uzun yıllar atalarıyla gurur duysunlar,” dedi United bölge şubesi sekreteri Artur Kokhoev Rusya, Altay Cumhuriyeti Devlet Meclisi Başkanı .

Ciddi toplantının ardından “Duruşta” ve “Zafer Selamı!” konserleri gerçekleşti. 1 Nolu karakolun yakınında “Partizan Köyü” yeniden inşa edildi.

Zafer Parkı’ndaki bir dizi alan Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları tarafından düzenlendi. Bu, herkesin kendi akraba-kahramanının bir fotoğrafını ekleyebileceği, kamuflaj ağları dokuma konusunda bir ustalık sınıfı, özel bir askeri operasyona katılanların eşlerinin fotoğraflarından oluşan bir sergi ve St. George’un kurdeleleri.

Birleşik Rusya, Sevastopol’da Primorsky Bulvarı’nda “Zafer İçin Zafer Günü!” Vatanseverlik etkinliği düzenledi. Gönüllüler herkese kamuflaj ağları dokuma konusunda ustalık dersleri verdi. Yoldan geçenler de savaşçılara mektup yazabiliyordu. Parti bunların hepsini insani kargoyla cepheye gönderecek.

 

Hoparlör
Travnikov Andrey Aleksandroviç
Travnikov Andrey Aleksandroviç
Parti Yüksek Konseyi Üyesi, BİRLEŞİK RUSYA Partisi Novosibirsk bölge şubesi Sekreteri, Novosibirsk Bölgesi Valisi, “Za Sambo” parti projesinin kamu konseyi başkanı
#Novosibirsk bölgesi
#Novgorod bölgesi
#Sivastopol
#Altay Cumhuriyeti
#Tver bölgesi
#Volgograd bölgesi
#Moskova
#Saint Petersburg
#Ulyanovsk bölgesi
#Kameko
#Kohoev
#Pisareva
#9 Mayıs
#Zafer günü
#gazileri tebrik ediyorum
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/master-klassy-tematicheskie-vystavki-i-akcii-v-den-pobedy-edinaya-rossiya-provodit-v-regionah-prazdnichnye-meropriyatiya

 

REKLAM ALANI