Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

TÜSİKON MARMARA BÖLGE BAŞKANLIĞINA İŞ DÜNYASININ BAŞARILI İSMİ EMİNE KILIÇ GETİRİLDİ

TÜSİKON MARMARA BÖLGE BAŞKANLIĞINA İŞ DÜNYASININ BAŞARILI İSMİ EMİNE KILIÇ GETİRİLDİ
REKLAM ALANI
21.05.2021
A+
A-

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu TÜSİKON ` dan Marmara Bölge Başkanlığında görev değişikliği yapılarak yeni atama gerçekleştirildi.

TÜSİKON Genel Merkezinden Genel Başkan Orhan Beşiktepe bir açıklama yaparak Marmara Bölge Başkanlığında görev değişikliği yapıldığını ve göreve iş insanı Emine Kılıç` ın getirildiğini açıkladı.

Başkan Beşiktepe, Göreve yeni atanan Emine Kılıç ` a başarılar dileyerek Marmara bölgemizin ülke ekonomisinin kalkınmasında önemli paylarından olduğunu ve çok önem verdiğimiz bir bölge olduğunu ifade etti. Bu güzel bölgemizde yeni göreve başlayan Emine Kılıç ile her alanda iyi işler yapılması için çalışmalar yürüteceğiz ifadelerini kullandı.

TÜSİKON Marmara Bölge Başkanlığına getirilen Emine Kılıç, Gönül birliği hareketinin bu kutsal görevinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek görevini layıkı ile yapacağını söyledi.
Emine Kılıç, TÜSİKON olarak Biz, zaferi istiyoruz; biz, zirveyi istiyoruz. Biz, üreticimizin emin ellerde olmasını istiyoruz. Bunun için de sarsılmaz bir birlik halinde el ele vererek, gece gündüz demeden çalışacağız.

Bu görevi bana layık gören Başta Genel Başkanımız Sayın Orhan Beşiktepe ` ye ve yönetime çok teşekkür ediyorum dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI