ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Türkiye Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili olarak bildiri yayımlayan 103 emekli amirale rest çekti: Hodri meydan! Meydanları unuttunuz herhalde diyerek yazılı bir basın açıklaması yayınladı.
Başkan Beşiktepe, ne Biz 15 Temmuzları Unuttuk nede eski darbeleri unuttuk 15 Temmuz Ruhu ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan `ın yanındayız ve destekçisi olmaya devam edeceğiz.
Devletimize böyle alçakca ayar vermek hiç kimsenin haddine değildir. Milletimiz, cuntacıların eski Türkiye özlemlerini, bu bildiri ile bir kez daha görmüştür. Vesayet odaklarıyla, oligarşik ve illegal yapılarla mücadelemiz ölümüne sürecektir.
Cuntacılara 15 Temmuz’da gereken cevabı Milletimiz vermişti ancak ne yazık ki hala idrak edemeyenler var. Milli iradeyi yok sayanlar şunu asla unutmasınlar: “Halkın Gücünün Üstünde Bir Güç Yoktur” biz buradayız dedi.
Bu bildiriye destek açıklamaları yapan ve sessiz kalanlarda en az bu alçaklar kadar suçludur. Bu alçaklar adalet önünde gereken cezalarını alacaklardır dedi.
Подготовка к ЕДГ-2026, сбор предложений в новую народную программу, масштабирование лучших практик: Владимир Якушев обозначил задачи активу «Женского движения Единой России»
Dmitriy Medvedev, Birleşik Rusya Kadın Siyaset Okulu’nun genişletilmesi önerisini destekledi.
Инна Святенко: «Женское движение Единой России» – масштабный проект, выстроивший системную работу по всей стране
BİRECİK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YENİ DÖNEMDE BÜYÜK ATILIMLARA HAZIRLANIYOR
Kadın girişimlerini desteklemekten yeni bir halk programı geliştirmeye kadar Birleşik Rusya, “Geleceği Yaratan Kadınlar” başlıklı Üçüncü Tüm Rusya Forumu’nu düzenledi
Целевой договор для студентов-бюджетников медицинских вузов. Статья Андрея Исаева