Türkiye Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, 27 Mart 2021 Cumartesi gecesi idrak edilecek Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında İslam âleminin Berat Kandili’ ni kutladı.
Başkan Beşiktepe mesajında şunları kaydetti,
Berat Kandili, Allah’ın bütün kullarına rahmet, lütuf ve mağfiret kapılarını araladığı, yapılan ibadetlere kat be kat mükâfat verdiği ve bizlere Ramazan ayını müjdeleyen son kandil gecesidir.
Bu gece; Yüce Rabbimizin nezdinde beratımıza vesile olan, O’nun affediciliğine sığınmayı öğreten, kendimize, ailemize, din kardeşlerimize ve tüm kâinata karşı bağışlayıcı ve yapıcı olmayı öğreten, kin, nefret ve intikam duygularının aşıldığı, bereket ve şifa kapılarının açıldığı müstesna zaman dilimlerinden biridir.
Bu vesileyle, yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olması temennisiyle birlikte bütün İslam âleminin Berat Kandil’ini kutlar, insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Birleşik Rusya’nın girişimiyle, Yaroslavl bölgesindeki Dyudkovo köyünde şehit düşen SVO askerleri anısına anıt plaketleri açıldı
При поддержке «Единой России» в Курчалоевском районе Чечни прошёл волейбольный турнир среди школьников
По партпроекту «Единой России» «Цифровая Россия» для студентов и волонтёров Владимирской области организовали профориентационную программу
Birleşik Rusya, İvanovo’daki bir çocuk parkında temizlik günü düzenledi
Volgograd Bölgesi’ndeki Volzhsky’de, Birleşik Rusya, SVO gönüllüsü onuruna bir Kahramanlar Masası açtı
KRAL GAZETECİ ABDULLAH YİĞİT `TEN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI