Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

TÜSİKON BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

TÜSİKON BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI
REKLAM ALANI
10.09.2022
A+
A-

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

TÜSİKON Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, yayınladığı mesajında; “ Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte 2022 – 2023 eğitim – öğretim yılına erişmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılının okullarımızın idarecileri ile öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.

Okullarımız, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunarak bizi gelecek hedeflerimize ulaştıracak, hayata hazırlayacak bir yuvadır. Eğitim ve öğretim ise sürekli olarak yenilenmeyi, gelişmeyi, değişime açık olmayı, çalışmayı zorunlu kılan dinamik bir alandır ve hayat boyu devam etmektedir.
Bu bakımdan çocuklarımızı ve gençlerimizi eğitim imkânlarıyla ne kadar buluşturabilirsek, ne kadar iyi yetiştirebilirsek yarınlarımız da o kadar aydınlık ve güçlü olacaktır.

Milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmak için birinci şart eğitimdir. Bu anlamda çocuklarımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Çünkü iyi yetişmiş, ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemlidir.

Bu duygularla 2022 – 2023 eğitim öğretim yılının ilimize, ülkemize ve eğitim camiamıza hayırlı olması temennisiyle öğrenci ve öğretmenlerimizin İlköğretim Haftası’nı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI