Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

TÜSİKON Avrupa Ülkeleri Temsilciliğine Kübra Dilara Yavuz getirildi

TÜSİKON Avrupa Ülkeleri Temsilciliğine Kübra Dilara Yavuz getirildi
REKLAM ALANI
24.03.2022
A+
A-

TÜSİKON Avrupa Ülkeleri Temsilciliğine Kübra Dilara Yavuz getirildi.

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu (TÜSİKON) Genel merkezinden yapılan yazılı açıklamada Avrupa Birliği ülkeleri temsilciliğinde görev değişikliğine gidildiği belirtildi.

Almanya’da açılan Avrupa birliği ülkeleri temsilciliğine getirilen yeni ismin başarılı iş kadını Kübra Dilara YAVUZ olduğu belirtildi.

TÜSİKON yönetim kurulu kararıyla Avrupa Birliği ülkeleri temsilciliğine getirilen Kübra Dilara Yavuz kuruluşu Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çekya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İrlanda, İspanya, İsveç, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, Yunanistan gibi ülkelerde olmak üzere toplamda 26 devlette temsil edecek. TÜSİKON yönetim kurulu olarak Türkiye ile Avrupa Birliği üye devletleri arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilere çok önem verdiklerini ifade eden genel başkan Orhan Beşiktepe, “Hükümetimizin yürütmüş olduğu Avrupa Birliğine üye olma politikasının destekçisi ve takipçisiyiz” dedi.

TÜSİKON Avrupa Birliği temsilciliğine getirilen Kübra Dilara YAVUZ ise açıklamasında, “Türkiye Cumhuriyeti ile Avrupa Birliği devletleri arasında ki ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla temsilciliğinin önemli bir yer edineceğinin farkındayız. Ticaretin yükselmesinde etkili olacağını biliyoruz. Çalışmalarımız bu yönde sürecektir” diye konuştu. Kübra Dilara Yavuz TÜSİKON Başkanı iş adamı Orhan Beşiktepe ve yönetim kuruluna teşekkürlerini iletti. –

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI