
Tataristan’ın Genç Muhafızları, Yeni Bölgelerin Rusya ile Yeniden Birleşme Gününü büyük çaplı bir flaş kalabalıkla kutladı
2024
250’den fazla kişi katıldı
Vatanseverlik eylemi, Birleşik Rusya Genç Muhafızları’nın bölgesel şubesi ve parti aktivistleri ile Kazan Çocuk ve Gençlik İşleri Komitesi tarafından düzenlendi.
Genç Muhafız üyeleri, öğrenciler, cumhuriyetin kamu kuruluşlarının temsilcileri, “Rusya benim tarihimdir” tarihi parkının topraklarında toplandılar ve Rus renklerinde tabelalarla “Donbass, Rusya – sonsuza kadar birlikte” ifadesiyle sıraya girdiler. üç renkli.
“Yeni bölgelerin Rusya ile yeniden birleşmesi günü sadece tarihi bir tarih değil, milyonlarca insan için önemli bir umut ve birlik sembolüdür. Tarihsel adaletin güvenliği, istikrarı ve restorasyonu arzusunu kişileştirir. Bunu, herkesin vatanıyla gurur duyabileceği, daha iyi bir gelecek inşa etme yolunda önemli bir adım olarak görüyoruz. Şu anda birbirimizi desteklememiz, barış ve işbirliği için çaba göstermemiz, kalkınma ve refah için yeni fırsatlar yaratmamız önemli” dedi MGER Kazan yerel şubesi başkanı Linar Arslanov .
#Arslanov
#bölgeler
#Tataristan Cumhuriyeti
#flashmob
#Donbass
#Novorossiya
#yeniden birleşme
#MGER
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur
kaynak:https://er.ru/activity/news/molodogvardejcy-tatarstana-otmetili-den-vossoedineniya-novyh-regionov-s-rossiej-masshtabnym-fleshmobom

Asfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Atasoy `dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

CEVDET YILDIRIM `DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Владимир Якушев оценил подготовку ИТ-специалистов в Костроме

Gürcüstanda soydaşlarımıza təmənnasız hüquqi yardımlar davam edir

Ilham Aliyev concluded his visit to the United Arab Emirates