Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TARIMKON Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ”Gazilik” unvanı ile “Mareşal” Rütbesinin verilişinin yıl dönümünü ve “19 Eylül Gaziler Günü”nü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın aziz milletimiz için bir vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir.
Milletimiz, vatanı ve bağımsızlığı için tarih boyunca birlik ve beraberlik içinde tüm zorluklara göğüs germiş; gerektiğinde canını vermekten çekinmeyip, milletimizin daima büyük zaferlere ulaşmasını, hür ve müstakil yaşamasını sağlamıştır.
Vatanın bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız gurur kaynağımızdır. Bu cennet vatanımız bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Voronej’de Birleşik Rusya’nın desteğiyle kültürel miras alanı olan Mariinsky Spor Salonu’nun restorasyon çalışmaları başladı
«Женское движение Единой России» запустило новый поток курсов сестринского дела для жён участников СВО
«Единая Россия» создаст национальную площадку для формирования стратегии технологической идентичности страны
Dmitry Medvedev: Bütün gönüllülerde yardım etme konusunda güçlü bir irade ve içsel bir motivasyon var
В Мартыновском районе Ростовской области при поддержке «Единой России» прошёл чемпионат по картингу
Активисты «Единой России» организовали осенние субботники в регионах