Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
TARIMKON Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Sevgili Çocuklar;
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ifadesinin ışığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve Milli Egemenliğimizin, bütün dünyaya ilan edilişinin 106. yıldönümünü idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ün TBMM’nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi, yarınlarımızı emanet edeceğimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiği değeri, inancı ve güveni göstermektedir. Dünyadaki tek çocuk bayramı olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlandığı 23 Nisan, aynı zamanda dünyadaki sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği gündür.
Çocuklarımızdan beklentimiz; tarihini iyi bilen, insana değer veren, milli ve manevi değerleri önemseyen, yeniliklere ve gelişmelere açık kuşaklar olarak yetişmelerini görmektir. Bu bizim en büyük mutluluğumuz olacaktır.
Bu vesileyle bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyor, Ankaralı hemşerilerimize, ülkemizin ve dünyanın bütün çocuklarına huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.”
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
«Единая Россия» организовала в Омске семейный квест-турнир
Lipetsk bölgesindeki Borisovka köyünde, Birleşik Rusya Halk Programı kapsamında bir anaokulu yenilendi
Birleşik Rusya ve Birleşik Rusya Genç Muhafızları aktivistleri, Perm Bölgesi’ndeki yeni Gorki ziyaretçi merkezinin yakınlarına ağaç dikti
İnsani yardım toplama, ağaç dikme, vatandaş karşılama etkinlikleri: Birleşik Rusya, bölgelerde “Komşular Günü” düzenledi
«Единая Россия» организовала в Москве мастер-классы для детей участников СВО
Birleşik Rusya, Magadan Bölgesi’nin Olsky İlçesi kıyı şeridinde geniş çaplı bir temizlik çalışması düzenledi