Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

SON PARTİ GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU`NDAN TÜM SİYASİ PARTİLERE ÇAĞRI 

SON PARTİ GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU`NDAN TÜM SİYASİ PARTİLERE ÇAĞRI 
REKLAM ALANI
01.07.2024
A+
A-

SON PARTİ GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU`NDAN TÜM SİYASİ PARTİLERE ÇAĞRI
SON Parti Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, 30.06.2024 Günü Kayseri ilinde yaşanan olaydan dolayı Son Parti Genel Merkezinde Basın Açıklaması yaptı.
SON Parti Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, Basın Açıklamasında Tüm Siyasi Partilere Seslenerek şu ifadelere yer verdi;
Aziz Türk Milletim hepinize selamlar ve sevgiler Kayseri`de başlayan sığınmacılarına karşı protesto eylemleri her ne kadar Türk milletinin uyanışı` da olsa sıkıntı vericidir. Türkiye `nin geleceği acısından emin olun ciddi bir kaosa doğru gitme eylemleridir.
Buradan tüm siyasi parti liderlerine ve parti başkanlarına ve özellikle hükümet temsilcilerine sesleniyorum bir araya gelinmeli bir an önce çözüm üretilmeli ve bu çözüm derhal uygulanmalı aksi halde bugün Kayseri `de olanlar yarın Hatay`da Gaziantep` te İzmir `de Antalya`da belki de Edirne`de ve Türkiye `nin 81 vilayetinde sarabilecek kadar büyük Karatik yapıya doğru gitmektedir.
Acilen siyasi parti liderlerin muhalefet olsun ana muhalefet olsun ve hükümetin olsun derhal bir an önce çözüm üretmesi lazım. Bir an toplanması derhal bu olayların daha ileriye gitmemesi için herkesin taşın altına eline koyması lazım bizde Türk Milletine sesleniyoruz SON Parti olarak her zaman Türk Milletimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Ülkemizin huzuru için  ne gerektiriyorsa SON Parti olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde ne gerektiriyorsa çalışmalarımız devam edecektir. Dedi.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI