Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

Şehit Aileleri ve Gazilerimiz GAP Gezisini Tamamladı

Şehit Aileleri ve Gazilerimiz GAP Gezisini Tamamladı
REKLAM ALANI
03.07.2022
A+
A-

Şehit Aileleri ve Gazilerimiz GAP Gezisini Tamamladı
03.07.2022

Açıklama yok.

 

Vali Tuncay Sonel tarafından GAP gezisine gönderilen Şehit Aileleri ve Gazilerimizin GAP turu tamamlandı.

Açıklama yok.

Ramazan ayında şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya gelen Vali Tuncay Sonel, verdiği sözü yerine getirdi ve 6 grup halinde şehit aileleri ile gazilerimizi Diyarbakır, Batman, Mardin ve Urfa illerini kapsayan GAP gezisine gönderdi.

Açıklama yok.

Şehit ailelerimiz ve gazilerimizden oluşan gruplar gezi boyunca Mardin’de ve Midyat’ta tarihi mekanlar ve dillere destan Telkâri’lerin imal edildiği dükkanlar, Mor Gabriel Manastırı, en önemli arkeolojik keşiflerden biri kabul edilen ve halen kazıların sürmekte olduğu Şanlıurfa- Göbeklitepe, Diyarbakır’ın surları, tarihi camileri, antik çağın ilk yerleşim yerlerinden olan Hasankeyf, Şanlıurfa Balıklıgöl, Birecik -Kelaynaklar, Harran, Halfeti tekne turu, tadı damakta kalan lezzetleri başta olmak üzere tarihi ve turistik yerleri gezerek, unutamayacakları güzel anılar biriktirdiler.

Açıklama yok.

Gezi dolayısıyla çok mutlu olduklarını söyleyen şehit ailelerimiz ile gazilerimiz, ”Valimiz Sayın Tuncay Sonel’in bu jesti bizleri çok duygulandırdı. Güneydoğu Anadolu Bölgesine gitmek, her karış toprağı medeniyet fışkıran bu güzel illerimizi gezmek, görmek bizler için çok keyifli bir gezi oldu, adeta büyülendik. Her daim yanımızda olduğunu hissettiren, kendisini ne zaman arasak rahatlıkla ulaşabildiğimiz, desteğini, yardımlarını esirgemeyen, hayalimizi gerçekleştiren Sayın Valimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah devletimizden, kendisinden razı olsun” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Açıklama yok.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Korkmaz, Polis Şehitleri ve Malül Gazileri Yardımlaşma Derneği(POLŞAD) Başkanı Şenel Şahin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya nezdinde geziye katılan Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz GAP gezisi sonrası Vali Tuncay Sonel’i makamında ziyaret ederek, ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

“Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz için ne yapsak hakları ödenmez. İsteklerini yerine getirmenin, onların yaşadığı sevince ortak olmanın mutluluğunu biz de yaşıyoruz “diyen Vali Tuncay Sonel, “6 grup halinde 250 şehit ailemizin ve gazimizin katıldığı, hem uçakla hem de otobüsle gerçekleştirdiğimiz GAP turumuz tamamlandı. Bu aziz vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin değerli aileleri ve kahraman gazilerimiz baş tacımızdır. Onlar için ne yapsak azdır” diye konuştu.

kaynak:http://www.ordu.gov.tr/sehit-aileleri-ve-gazilerimiz-gap-gezisini-tamamladi

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI