Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

sanatçı, ilk şarkısını genç yetenek Ahsen Almaz’la birlikte seslendirdi

sanatçı, ilk şarkısını genç yetenek Ahsen Almaz’la birlikte seslendirdi
REKLAM ALANI

DİNÇER KARACALAR -İSTANBUL

Azerbaycan’ın ünlü sanatçılarından Aqsin Fateh, “Dayan” adlı single projesiyle Türkiye müzik piyasasına iddialı bir giriş yaptı. Türkiye’de hayata geçireceği çalışmalar için Dark’n Dark Music’le el sıkışan sanatçı, ilk şarkısını genç yetenek Ahsen Almaz’la birlikte seslendirdi.

Birbirinden iddialı şarkılarıyla Azerbaycan müzik dünyasının en sevilen sanatçıları arasına giren Aqsin Fateh’in başarısı sınırları aştı. Türkiye’deki müzikseverlere de sesini duyurmak isteyen sanatçı, Dark’n Dark Music’le anlaşma imzaladı. Ve bu anlaşma kapsamında hazırlanan ilk single projesi “Dayan”, dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

FİLM GİBİ KLİP

Aqsin Fateh, söz ve müziği kendisine ait “Dayan” şarkısını genç sanatçı Ahsen Almaz’la birlikte seslendirdi. Şarkıya sinema filmlerini aratmayan tatta bir klip çekildi. Birlikte kamera karşısına geçen Aqsin Fateh ve Ahsen Almaz’ın oyunculuk performansları da beğeni topladı.

LİSTELERE HIZLI GİRDİ

“Dayan”, Dark’n Dark Music tarafından hem Türkiye’de hem de Azerbaycan’da yayınlandı. Türkiye’de müzikseverlerden tam not alan şarkı, Azerbaycan trend listelerinde de ilk 10’a girmeyi başardı.

REKLAM ALANI