Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

OTOMOTİV SEKTÖRÜN LİDER İSMİ MİLA AUTO AÇILIŞI YAPILDI

OTOMOTİV SEKTÖRÜN LİDER İSMİ MİLA AUTO AÇILIŞI YAPILDI
REKLAM ALANI
19.08.2021
A+
A-

Şanlıurfa ilinde otomotiv sektörün lider ismi MİLA AUTO muhteşem bir açılış töreni ile açılışı yapıldı.

Açılış Kurbanın kesilmesi ile Açılış Kurdelesini Harran İlçesinde Kanaat önderi ve Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan kesti.

Açılış Törenine Katılanlar ise Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, MİLA AUTO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin Vural, 1453 Kral Medya Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yiğit ve çok sayıda ailesi ve sevenleri katıldı.

Gündoğan, MİLA AUTO Açılış kurdelesini kestik. MİLA AUTO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin Vural `a MİLA AUTO Şanlıurfa ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun dedi.

Vural ise Şanlıurfa ilimizde otomotiv sektörün lider ismi MİLA AUTO ile İlimiz ve 81 ilde satışlarımıza başlamış durumdayız bugün açılış kurdelemizi kesen Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan `a teşekkür ediyorum. Araç alacak isen tek adres MİLA AUTO `dur bizde hizmette sınır yok müşteri istesin en iyi arabayı hizmetlerine getirelim dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI