Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

MUSTAFA SUNGUR ÜLGER ‘DEN 14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

MUSTAFA SUNGUR ÜLGER ‘DEN 14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
14.05.2021
A+
A-

Özgüven Grup Genel Koordinatörü Mustafa Sungur Ülger, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ülger Mesajında; “Çiftçilerimiz, ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, alın teri dökerek yoğun emek sarf eden kesimlerin başında gelmektedir.

Geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer katarak, onu bizlere ulaştıran çiftçilerimizin emeği kutsaldır. Tarım ve hayvancılık üretiminin her kademesinde çalışan vefakâr çiftçilerimizin; üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması, ilimizde tarım ve hayvancılığının kalkınmasında büyük bir önem taşımaktadır.

Bu duygularımla; her türlü zorluğa rağmen, üretmek için fedakârca çaba harcayan tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü içtenlikle kutluyor, aile bireyleriyle birlikte, sağlıklı ve mutlu günlerde bol ürün ve kazançlar temenni ediyorum. ”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI