GÜNDEMİ BUL MENÜ

33 Mersin Gazetesi
Paylaş:
X
KÜLTÜR SANAT

Meltem Yaman’ın ikinci teklisi “Gezilsin Tozulsun”

Editör Yazar / Editör
30.09.2021 10:04 2 Dk Okuma
Meltem Yaman’ın ikinci teklisi “Gezilsin Tozulsun”


MELTEM YAMAN
SESSİZLİĞİNİ BOZDU.

Meltem Yaman’ın ikinci teklisi “Gezilsin Tozulsun” DMC etiketiyle NETD ve tüm dijital platformlarda yerini aldı.
Söz müzik Çağrı Özsoy, düzenlemesi ise ünlü aranjör Ender Çabuker imzalı olan tekli kısa sürede ses getirdi.
Müziğe çocuk yaşlarından itibaren tutkuyla bağlandığını her zaman dile getiren Meltem Yaman bu kez de yeni klibini iki farklı mekan ve dört farklı konsept yaparak genç yönetmen Akın Nergiz’e emanet etti.
Üç yıl önce ilk teklisi “ Bu Kadarı Fazla” isimli şarkısı yayınlayarak müzik sektörüne giriş yapan güzel şarkıcı Meltem Yaman, müzik yolunda hızla ilerlemeye devam ediyor.
Behzat Gerçeker’den bir yıl piyano eşliğinde müzik eğitimleri alan Meltem Yaman, hala şan eğitimlerine ve müzik sahne deneyimleri edinmeye devam ediyor.
Oyunculuk eğitimleri, drama ve diksiyon dersleri alan, gişe filmlerinde rol alan Meltem Yaman; televizyon kanallarında da çeşitli programlarda sunuculuk yaptı. Şarkıcılığının yanı sıra söz ve beste yaparak üretmeye devam edeceğini belirtti.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

KLİP LİNKİ
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=sw4990Nehzw[/embed]

Editör

Gündemi Bul yazarı. Gündemdeki son gelişmeleri, bağımsız analizleri ve araştırmaları sizlerle paylaşıyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Bir Cevap Yazın

1 + 2 = ?