Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

Marmaris Emre Otel’s Dostlarını Bekliyor

Marmaris Emre Otel’s Dostlarını Bekliyor
REKLAM ALANI
16.08.2021
A+
A-

Marmaris Emre Otel’s Dostlarını Bekliyor

Marmaris, tarihinin en büyük felaketini geride bıraktı ve şimdi yaralarını sarmak için siz değerli dostlarını bekliyor. Bölgede otelcilik sektörünü başlatan ve değerli katkılarıyla turizm cenneti olmasında büyük emeği olan Emre Otel’s ise misafirlerini kendi evlerinde gibi hissettiriyor. Ege’nin en huzurlu mevsimi sonbaharda, sakin bir tatil planlayarak hem kendi ruhunuzu dinlendirebilir, hem de Marmaris’e moral olabilirsiniz.

 

Marmaris’in yaralarını el birliği ile saracağız;

Ülkenin dört bir yanında çıkan ve herkesi derin üzüntüye boğan yangın felaketini geride bıraktıklarını belirten Emre Otel’s CEO’su Mustafa Deliveli ” Tüm bölge halkı olarak görevlilerle birlikte olağanüstü bir dayanışmaya sahne olduk. Büyük küçük demeden tek bir can kurtarmak için büyük mücadele verdik. Şimdi ise yaralarımızı sarma zamanı. Tarihinin en büyük felaketini geride bırakan turizm beldemiz Marmaris’te tatilinizi planlayarak bir nebze olsun moral bulmamıza, ana geçim kaynağı turizm olan bölgenin ekonomik kalkınmasına destek olmak için herkesi bekliyoruz. Bizlerin en büyük motivasyon kaynağı, insana dost, doğaya dost , canlıya dost misafirlerimizi burada görmek” diye devam etti.

Marmaris’te ilk otelini kurarak adeta otelcilik sektörünü başlatan ve değerli katkılarıyla bölgenin turizm cenneti olmasında büyük emeği olan Murat Deliveli’nin kurucusu olduğu Emre Beach Otel ve Emre Otel’in yönetim bayrağı uzun süredir ailenin yeni kuşağından Mustafa Deliveli’de. Toplam 291 oda ve 815 yatak kapasitesine sahip 2 otelde 1’ i kapalı olmak üzere toplamda 4 adet yetişkin havuzu ve 1 adet çocuk havuzu bulunuyor. Ayrıca kendine ait plajı ve iskelesi olan sayılı işletmelerden olan Emre Beach Otel ve Emre Otel, merkeze 3 km. havaalanına ise 100 km. mesafede bulunuyor.

Doğaya saygılı, doğa ile dost;

Kurulduğu günden bu yana çevreye, doğaya dost yaklaşımı ve duyarlı çalışmaları ile de fark yaratarak örnek teşkil eden Emre Otel’s, sahip olduğu Mavi Bayrak ödüllü denizinde her yıl milli yüzücülerimizi ağırlamanın haklı gururunu yaşıyor.

Sıfır atık yönetimi, Marmaris Belediyesi işbirliği ile Armutalan Seyir Tepesi çöp temizliği gibi çalışmalarla adından söz ettiren Emre Otel’s, haftanın 1 günü “Nature Day” uygulaması ile de misafirlerinden tam not alıyor. Nature Day gününde, house keeping departmanı zorunlu olmadıkça çalışmıyor. Bu sayede su, deterjan, enerji tasarrufu sağlanıp haftada en azından 1 gün doğanın dinlenmesi hedefleniyor.

Çalışanlarına saygılı “mutlu çalışan-mutlu misafir”

Emre Otelleri mutlu çalışan-mutlu misafir felsefesine bağlı çalışma sistemi ile çalışanlarının da gönlünde taht kuruyor. Çalışan motivasyonunun hizmet sektöründeki pozitif etkisinden yola çıkılarak belli dönemlerde kurum içi etkinlikler yürütülüyor. Emre Hotel The Avengers Futbol Takımı ve Emre Hotel Hard Rock Trecking grubu ile birçok etkinlik gerçekleştiren otel, bir ilke imza atarak tüm gelirin SMA’lı çocukların tedavisinde kullanılmak üzere Marmaris otelleri arasında “Emre Hotels Run Away” koşu yarışı yapmayı hedefliyor.

 

REKLAM ALANI