Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
01.05.2022
A+
A-

Harran İlçesinde Kanaat önderi ve Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan bir Ramazan-ı Şerif’i daha bitirerek millet olarak birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duyguları ile dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu bayrama daha kavuşmanın sevinci hep birlikte yaşamaktayız.

Her yaştan insan için farklı anlamlar yüklü, coşku ve heyecanla beklenen bayramlar, nesiller arasında bir köprü gibi geçmişle geleceği buluşturan müstesna günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının tüm insanlığı iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını, şehrimize, ülkemize, İslam alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, nice bayramlara ulaşmak temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlarım.

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN -KARAKÖPRÜ

REKLAM ALANI