GÜNDEMİ BUL MENÜ

33 Mersin Gazetesi
Paylaş:
X
GÜNDEM

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Editör Yazar / Editör
02.12.2021 20:05 1 Dk Okuma
M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI


Harran İlçesinde Kanaat önderi ve Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gündoğan, Birleşmiş Milletlerin 1992 yılında aldığı bir kararla Dünya Engelliler Günü ilan edilen 3 Aralık, engeli olan bireylerin topluma kazandırılması ve sorunlarının gündeme getirilmesi amacıyla tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.

Bununla birlikte engelli vatandaşlarımızın toplumla bütünleşme sürecinde karşılarına çıkan diğer bazı sorunların da herkesin bilinçli ve duyarlı gayretleriyle zamanla aşılacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, öncelikle ilimizde yaşayan engelli kardeşlerim olmak üzere, ülkemizdeki tüm engelli bireylerin “3 Aralık Dünya Engelliler Günü ”nü en içten dileklerimle kutluyor, engellerin kaldırıldığı bir dünya için herkesin daha çok gayret göstermesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Editör

Gündemi Bul yazarı. Gündemdeki son gelişmeleri, bağımsız analizleri ve araştırmaları sizlerle paylaşıyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Bir Cevap Yazın

9 + 7 = ?