Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

M. Türki Gündoğan `dan 15 Temmuz Mesajı

M. Türki Gündoğan `dan 15 Temmuz Mesajı
REKLAM ALANI
14.07.2021
A+
A-

Harran İlçesinde Kanaat önderi ve Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gündoğan, Türk milleti, tarih boyunca birçok badireler atlatmış, çok çetin mücadelelerde bulunmuştur. Milletimiz, her daim yaşadığı toprakları namus bilmiş ve bu uğurda canını vermekten de asla çekinmemiştir.

15 Temmuz 2016 gecesi de, milletimizin dönüm noktalarından birisi olmuştur. O gece hainler tarafından; vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, milletimizin bağımsızlığına, demokrasimize ve aydınlık geleceğimize yönelik kalleşçe bir darbe teşebbüsünde bulunulmuştur.

Terör örgütü FETÖ/PDY’nin bu hain kalkışması karşısında aziz milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara çıkarak, canı pahasına da olsa vatanını ve milletini savunmuştur.

15 Temmuz gecesi silahlı darbe girişimini bozguna uğratan yüce Milletimiz, darbe teşebbüsünün ardından günlerce meydanları boş bırakmayarak istiklaline ve istikbaline kastedenlere karşı kararlılığını ortaya koymuş, birliğine, beraberliğine ve demokrasisine sahip çıkmıştır.

Devletimizin tüm kurumları ve asil milletimizin fedakârlıklarıyla; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de, ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden hiçbir şer odağına karşı, asla taviz verilmeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi gününüzü kutluyor, siz aziz Şanlıurfalı hemşehrilerimi en kalbi muhabbetlerimle selamlıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

M. Türki Gündoğan -ŞANLIURFA

REKLAM ALANI