KW Orsa Profesyonel Gayrimenkul İzmir Urla ve Çanakkale Biga`dan Gayrimenkul Uzmanı Arazi Yatırım Uzmanı İş İnsanı Mehmet Taş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Arazi Yatırım Uzmanı Mehmet Taş, mesajında şu ifadelere yer verdi:
Demokrasinin temel taşlarından biri olan muhtarlık görevini yerine getiren kıymetli muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutlarım.
Muhtarlarımız, vatandaşlarımıza kaliteli, verimli, etkili, kamu hizmeti sunma, vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükseltme, refah seviyelerini arttırma hedefi doğrultusunda çalışmaktadırlar.
Bu duygu ve düşünceler ile muhtarlarımıza verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, görevi başında bu millete hizmet için şehit düşen muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, halen görevi başında bulunan kıymetli muhtarlarımızın ”Muhtarlar Günü” nü en içten dileklerimle kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, esenlik ve huzur dolu günler temenni ediyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
«Женское движение Единой России» открыло новые женские клубы в трёх районах Рязанской области
В Пскове и Волновахе «Единая Россия» провела акции по высадке кустарников и цветов
При содействии «Единой России» в Ижевске в 2025 году благоустроили 12 дворов
Birleşik Rusya Kadın Hareketi, Ryazan bölgesinin üç ilçesinde yeni kadın kulüpleri açtı
President of Azerbaijan, President of Türkiye and Prime Minister of Pakistan held trilateral meeting
ARABAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR`DEN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI