Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

HÜSEYİN KIRAN `DAN 11 NİSAN MESAJI

HÜSEYİN KIRAN `DAN 11 NİSAN MESAJI
REKLAM ALANI
10.04.2022
A+
A-

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci Hayırsever İş Adamı Hüseyin Kıran, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kıran, kurtuluşu için mücadele veren kahraman Urfa halkının Fransız işgalinden kurtulmak için tek yürek olup destansı bir zafere imza attığına vurgu yaptı. Fransız Ordusunu topyekûn Urfa’dan temizleyen ecdadın torunları olmak ve Şanlı şehirde yaşamanın gururu içerisinde olduklarını belirten Kıran ,” Urfa’da başlatılan kurtuluş mücadelesinin kazanılması, diğer şehirlerde başlatılan millî hareketler için de esin kaynağı olmuştur. Urfa halkının kararlı tutumu ve vatan aşkıyla gösterdiği güçlü direniş üzerine, Fransız kuvvetleri, Urfa’yı terk etmek zorunda kalmışlar. Ecdadımız, bağımsızlık uğruna yapılan bu mücadele ile imkânın değil imanın ne kadar önemli olduğunu da tüm dünyaya göstermişti.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin 11 Nisan Şanlı Kurtuluş yıl dönümünü kutluyor, bu uğurda canlarını feda etmiş Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI