Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

HAZİNE VE MALİYE BAKANI NUREDDİN NEBATİ MEMLEKETİ ŞANLIURFA’DA

HAZİNE VE MALİYE BAKANI NUREDDİN NEBATİ MEMLEKETİ ŞANLIURFA’DA
REKLAM ALANI
21.03.2022
A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Şanlıurfa’da bir dizi programa katılmak üzere kente gelerek doğduğu topraklar olan Viranşehir’de düzenlenen ilçe mitinginde vatandaşlarla buluştu. Bakan Nebati Şanlıurfa’ya yatırımların devam edeceğini söyledi.

 

 

MALİYE BAKANI NEBATİ BABA OCAĞI VİRANŞEHİR’DE

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslenen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek kendisini memleketine önce milletvekili, ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve şimdi de Hazine ve Maliye Bakanı olarak gönderdiğini ifade etti.

“ŞANLIURFA’YA YATIRIMLAR DEVAM EDECEK”

Bakan Nebati, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde vatandaşlara seslenerek, kente ve ilçede yatırımların devam edeceğinin altını çizdi.

“13 İLÇEYE ADİL HİZMET”

Şanlıurfa’da 13 ilçeye adil hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül konuşmasına “Ben Urfa’yım” şiiri ile başlayarak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin bakan olarak ilk öne Şanlıurfa’ya gelmesinin gurur verici olduğunu aktardı.

“VİRANŞEHİR TREN YOLU KENT PARKI HAYIRLI OLSUN”

Büyükşehir Belediyesi tarafından Viranşehir’e kazandırılan yatırım ve hizmetleri de anlatan Başkan Beyazgül “İstasyon caddesinde açmış olduğumuz Viranşehir Tren Yolu Kent Parkı için vatandaşlarımızın dualarını aldığımızı biliyorum ben de vatandaşlarımız için dua ediyorum Viranşehirli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“VİRANŞEHİR’İN SU SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ”

Viranşehir’e hizmet ediyor olmanın haklı gururunu yaşadıklarını aktaran Başkan Beyazgül, “Viranşehir ilçemizin uzun yıllardır yaşamış olduğu su sorununu çözüyoruz. İsale hattı çalışmaları devam ederken yapacağımız yatırımlarla Viranşehir’in içme suyu şebeke hattını tamamlamak için çalışıyoruz.

 

 

“KADIN DESTEK MERKEZİ, GENÇLİK MERKEZİ AÇTIK”

Viranşehir İlçesinde kadın destek merkezi ve gençlik merkezi açarak ilçede yaşayan kadın ve gençlerin yararlanabilecekleri kurslar ve eğitimler verdiklerinin altını çizen Başkan Beyazgül Ramazan ayında bu merkezlerde yemek ikramı da yapılacağını ifade etti.

“MODERN MEZBAHA, ÇEVRE YOLU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

Viranşehir’e mezbaha yapılacağının müjdesini veren Başkan Zeynel Abidin Beyazgül çalışmaların devam ettiği çevre yolunun da bir an önce tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Viranşehir ilçe mitinginde konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Şanlıurfa’ya davet ettiklerini, alanı dolduran Viranşehirlilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamaya hazır olduklarını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ise soğuk havaya rağmen Viranşehir Cumhuriyet Meydanında kurulan mitin alanını dolduran Viranşehir halkına teşekkür etti.

AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin de halka hitap ederek 2023 hedeflerine doğru yılmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

BÜLTEN NO : 123
TARİH : 20.03.2022
HABER BAŞLIĞI : HAZİNE VE MALİYE BAKANI NUREDDİN NEBATİ MEMLEKETİ ŞANLIURFA’DA

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI