Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

HALİLİYE’DE KADINLARIN MESLEK ÖĞRENDİĞİ KURSLAR BAŞLADI KADINLAR, BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR ETTİ

HALİLİYE’DE KADINLARIN MESLEK ÖĞRENDİĞİ KURSLAR BAŞLADI KADINLAR, BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR ETTİ
REKLAM ALANI
09.11.2022
A+
A-

HALİLİYE’DE KADINLARIN MESLEK ÖĞRENDİĞİ KURSLAR BAŞLADI KADINLAR, BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

 

Haliliye Belediyesi bünyesinde yer alan ve kadınların hem meslek öğrendiği hem de zaman geçirdikleri Millet evlerinde yeni dönem başladı. Bu kurslar ile ihtiyaçlarını karşılayıp, ev ekonomisine katkı sağladıklarını belirten kadınlar, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Bir 4 kişi görseli olabilir

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla kadınlara yönelik pozitif ayrımcılıklarını sürdürüyor.
Başkan Canpolat’ın talimatları ile hayatın her alanında kadınların yanında olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yürütülen çalışmalar kapsamında Kadın Destek Merkezleri ile Millet Evleri’nde meslek edindirme ve hobi kursları düzenliyor. Ahmet Yesevi, Süleymaniye, Sırrın Millet evi ve Ertuğrulgazi Kadın Destek Merkezinde el sanatları, kuaför, okuma yazma, dikiş-nakış, bilgisayar ve Kur’an-ı Kerim kurslarına katılan kadınlar, uzman eğitmenlerden teorik ve uygulamalı eğitimler alıyor.

Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir
Belediye bünyesindeki 4 millet evinde yeni başlayan kurs dönemi ise kadınların yoğun ilgisiyle geçiyor. Uzman hocaların verdikleri eğitim ile meslek öğrenen kadınlar, kendi ihtiyaçlarını karşıladıkları bu kurslar ile ev ekonomisine de katkı sağlıyor. Kadınların meslek öğrendiği merkezlerde çocukları da unutmayan Haliliye Belediyesi, kreş hizmetiyle annelerin gönül rahatlığıyla vakit geçirmesini sağlıyor. Sunulan imkanlar ile kendilerini geliştirdiklerini ifade eden kadın kursiyerler ise desteklerinden ötürü Başkan Mehmet Canpolat ve Haliliye Belediyesine teşekkür ediyor.

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve yazı görseli olabilir
Öte yandan; uygulamalı eğitim alan kadınlar, kurs sonunda yapılan sınavda başarılı olmaları halinde ise Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikanın sahibi oluyor.

 

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

 

Bir 4 kişi görseli olabilir

Bir 7 kişi, çocuk, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

REKLAM ALANI