Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

HALİLİYE’DE İNTERNETTEN ÖDEME KOLAYLIĞI

HALİLİYE’DE İNTERNETTEN ÖDEME KOLAYLIĞI
REKLAM ALANI
12.05.2022
A+
A-

 

 

 

HALİLİYE’DE İNTERNETTEN ÖDEME KOLAYLIĞI

Haliliye Belediyesi, 2022 Yılı Emlak İlan-Reklam ve Çevre Temizlik Vergisi taksit ödemelerinde son günün 31 Mayıs olduğunu duyurdu. Ödemeler belediye bünyesindeki 7 vezneden yapılırken, internetten ödeme kolaylığı da sunuluyor.

Haliliye Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Gelirler Birimi, 2022 yılı Emlak, İlan- Reklam ve Çevre Temizlik Vergisi ilk taksit ödemelerinde son günün 31 Mayıs olduğunu duyurdu.

Bir çim ve şunu diyen bir yazı 'INTERNET ÖDEMESİ haliliye.bel.tr Son 31 Gün HALİLİYE BELEDİYESİ MAYIS Ev ve İşyerlerinize Ait Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 1.Taksit Ödemelerini Unutmayın! VEZNELERİMİZ RTE KÜLTÜR RTEKÜLTÜRMERKEZI MERKEZİ KARAKOYUN IŞ MERKEZİ EK HİZMET BİNASI DEVTEYŞTİ HALİLİYE CAMİ YANI 1.TOPLANMA MERKEZİ KARŞISI HALİLİYE TAPU MÜDÜRLÜĞÜ KARŞIYAKAZABITAMÜD. KARŞIYAKA ZABITA =' görseli olabilir
Yapılan açıklamada; vatandaşların mağdur olmamaları için son günü beklemeden ödemelerini yapmaları konusunda bilgilendirmede bulunuldu. Mükelleflerin, cezalı duruma düşmemek için 31 Mayıs’a kadar Haliliye Belediyesi bünyesindeki veznelerden ödeme yapabileceği belirtildi.

Bir 4 kişi, iç mekan ve yazı görseli olabilir
Ödemelerin yapılacağı 7 vezne noktası şu şekilde:
Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi
Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası
Karakoyun İş Merkezi
Devteyşti Haliliye Camii Yanı
Haliliye tapu Müdürlüğü
Karşıyaka Zabıta Müdürlüğü
1. Toplanma Merkezi Karşısı

Bir 4 kişi, masa, iç mekan ve yazı görseli olabilir
ONLİNE ÖDEME NASIL YAPILIR?
Haliliye Belediyesi, taksit ödemeleri için vatandaşlara internet kolaylığı da sunuyor. Mükelleflerin, “https://webportal.haliliye.bel.tr” adresinden ödemelerini “T.C. Kimlik Numara ile Tahsilat” bölümünden gerçekleştirilebileceği kaydedildi.

 

 

 

REKLAM ALANI