Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN BİR İLK DAHA

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN BİR İLK DAHA
REKLAM ALANI
28.11.2021
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN BİR İLK DAHA

Bir 2 kişi, mobilya, iç mekan ve yazı görseli olabilir
Haliliye Belediyesi, kadınlara yönelik ücretsiz Psikolojik Destek Merkezi projesini hayata geçirdi. Kayıtların başladığı projeyle ilgili kadınlar, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Bir iç mekan görseli olabilir
Hayatın her alanında kadınların yanında olan kadınlara pozitif ayrıcalıklara hayatlarına olumlu yönde dokunan Başkan Mehmet Canpolat’ın talimatları ile yine kadınlar için önemli bir merkez faaliyete geçirildi. Alman Uluslararası İş Birliği Kurumu (GIZ) ile ortak geliştirilen projede, Psikolojik Destek Merkezi açıldı. Merkez, 18 yaş üzerindeki kadınlara yönelik ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti verecek. Alanında uzman psikolog ve PDR’lerin görev yaptığı merkezde, seanslar halinde danışmanlık hizmeti verilecek. Bahçelievler Gençlik Merkezinde bulunan Psikolojik Destek Merkezi, hafta içi her gün saat 09.00 ile 17.00 arasında hizmette olacakken, çocuklar için de kreş alanı oluşturuldu. Ayrıca seanslara kayıt yapan kadınlar için ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak. Pandemi kuralları doğrultusunda yapılacak olan seanslarda katılımcılara hijyen kitleri de dağıtılacak.

Bir 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Haliliye Belediyesinden yapılan açıklamada, psikolojik destek almak isteyen kadınların 444 22 63 numaralı İletişim Merkezinden bilgi alabilecekleri ifade edildi.

REKLAM ALANI