Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

HALİLİYE BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE TAM NOT ALDI

HALİLİYE BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE TAM NOT ALDI
REKLAM ALANI
21.06.2023
A+
A-

TARİH 21.06.2023
İLETİ NO 151
KONU HALİLİYE BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE TAM NOT ALDI
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

HALİLİYE BELEDİYESİ, KIRSAL MAHALLELERDE TAM NOT ALDI

 

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde her geçen gün kapsamı genişletilen sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla yeni yollar vatandaşların hizmetine sunuluyor. Kırsal mahallelerde ayrım yapılamadan yolların tamamlandığını kaydeden mahalle muhtarları ve vatandaşlar, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Bir yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla “Değişimin ve Yeniliğin Kalbi Haliliye” sloganıyla çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahallelerde çalışmalarını devam ettiriyor.

İlçede daha konforlu yolların hizmete sunulması amacıyla yapılan yatırımın ardından merkez mahallelerde sıcak asfalt, kilitli beton parke döşeme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan yollarda bakım ve onarım yapıyor. Yol açma çalışmalarıyla da ulaşım ağını genişleten ekipler, kırsal mahallelerde ise stabilize ve sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla yolların konforunu artırıyor.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir
Bu kapsamda ekipler; Kalecik, Mamuca ve Kavakbaşı Mahallelerinde sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla buluşturduğu yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sundu. Kısa sürede tamamlanan yollar mahalle sakinlerinden tam not alırken, İncirli Mahallesinde ise asfalt öncesi hazırlık çalışmaları başladı. Kaygılı Mahallesinde de stabilize yol çalışmasıyla yeniledikleri yolları hizmete sunan ekipler, ulaşımı rahatlatan konforlu yollarla mahalle sakinlerinden tam not aldı.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

Mamuca Mahallesinde asfaltla buluşturulan yolların konforu artırdığını kaydeden Muhtar Abdulkadir Beyaz, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini ileterek, “Çalışmasından dolayı Sayın Başkanıma ve ekibine çok teşekkür ederiz. Gerçekten yaptığı hizmetin gözler görülmesi lazım. Bu yollarımıza girilmiyordu. Bir eksiğimiz de kalmadı, çok çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bir yazı görseli olabilir

Başkan Mehmet Canpolat’ın ayrım yapmadan kırsal mahallelerdeki yolları tamamladığını kaydede Kaygılı Mahalle Muhtarı Abdulkadir Kırmızı ise, “Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’tan Allah razı olsun. Başkanımız ayrım yapmadan, kırsal kesimde köyleri sırayla yapmaya çalışıyor. Memnunuz, Allah razı olsun” diye konuştu.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

Kalecik Mahallesindeki çalışmalarla ilgili de konuşan Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Ataş da, sathi kaplama asfalt çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiklerini kaydetti.

Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise merkez ve kırsal mahallerde periyodik olarak yol çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.

Değerli Basın Mensupları;

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

İnternet siteleri için link;

 

 

FTP Adresimiz:
Sunucu: 213.14.45.58
Kullanıcı adı: basin
Şifre: 123987

İyi Çalışmalar Dileriz;
Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

İletişim;
Telefon: 0414 313 3443-44 / 633
Facebook: www.fb.com/haliliyebld
Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld
Instagram: www.instagram.com/haliliyebld
E-mail: [email protected][email protected]

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI