Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

HALİLİYE BELEDİYESİ GENÇLERİN GELECEĞİ İÇİN İMKANLARI SEFERBER EDİYOR

HALİLİYE BELEDİYESİ GENÇLERİN GELECEĞİ İÇİN İMKANLARI SEFERBER EDİYOR
REKLAM ALANI
24.05.2022
A+
A-

 

 

 

HALİLİYE BELEDİYESİ GENÇLERİN GELECEĞİ İÇİN İMKANLARI SEFERBER EDİYOR
Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, gençlerin geleceğe emin adımlarla hazırlanması ve daha bilinçli bireylerin yetişmesi için sunduğu kütüphane ve eğitim merkezinin yanı sıra düzenli olarak yapılan deneme sınavlarıyla da gençleri yalnız bırakmıyor.
Gençliğe önem veren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla öğrenciler geleceğe emin adımlarla hazırlanıyor.

Bir 2 kişi ve iç mekan görseli olabilir
Haliliye Belediyesi bünyesinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezi, üniversiteye hazırlanan gençlerin adresi oluyor. Burada sunulan imkanlarla sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışma fırsatı bulan öğrenciler, soru çözümleriyle de eksik konularını tamamlıyor.

Bir 10 kişi ve iç mekan görseli olabilir
Haftanın 6 günü hizmet veren kütüphane ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan gençler, ücretsiz deneme sınavlarıyla da kendilerini ölçme şansı yakalıyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından periyodik aralıklarla düzenli olarak yapılan Alan Yeterlilik Deneme Sınavı (AYT) ve Temel Yeterlilik Testi (TYT) ile öğrenciler sınav heyecanlarını da yeniyor.

Bir 1 kişi, iç mekan ve yazı görseli olabilir
Haliliye Belediyesinin sunduğu imkanlar ile üniversite hedeflerine hazırlandıklarını ifade eden gençler ise Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Bir 1 kişi görseli olabilir
Öte yandan, Haliliye Belediyesi bünyesindeki kütüphanelerde kayıtların devam ettiği belirtildi.

 

 

REKLAM ALANI