Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

HADİ ÖZTOP `TAN RAMAZAN AYI MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN RAMAZAN AYI MESAJI
REKLAM ALANI
01.04.2022
A+
A-

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Öztop , İslam Âlemi’nin özlemle beklediği, başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan on bir ayın sultanı Ramazan’- Şerif’e kavuşmanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz.

Ramazan ayı huzur, barış, kardeşlik ve tüm bunların daha da pekiştiği ay olarak bilinir. Geleneklerimiz, örf, adetlerimiz inançlarımız yüzyıllarca hep böyle gelmiştir. Bizler toplum olarak Ramazan’a ayrı bir önem veririz. Ramazan ayı geldiğinde kendimizi gözden geçirir, komşu ve akrabalar ile muhabbetimizi arttırırız. Bu ay aynı zamanda insani ve ahlaki erdemlerin daha güçlü şekilde hayata yansıdığı, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın, sevgi ve nimetleri paylaşmanın zirveye çıktığı eşsiz bir zaman dilimidir.

Ramazan ayı günah ve hatalardan arınmak, kırdığımız kalpleri onarmak, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmek için önemli bir fırsattır. Ramazanın tüm güzelliğini yaşamak için iftar sofralarımız garip, yoksul, muhtaç, akraba, dost ve komşularımızla buluşma sofralarımız olsun.

Gelişiyle gönüllerimizi aydınlatan rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının kalplerimize huzur, evlerimize bereket, ailemize, ülkemize ve İslâm âlemine hayırlar getirerek insanlığın barışına vesile olmasını Cenâb-ı Hakk’tan niyaz ediyorum. Müslüman âleminin ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Ayını tebrik ediyorum.

HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR

 

REKLAM ALANI