
Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, Cumhuriyetimizin kuruluşun 101.kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 101. yıldönümünü kutlamanın coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.
19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlayan kurtuluş mücadelesi, her türlü zorluğa ve imkânsızlığa rağmen Aziz Milletimizin bağımsızlığına kavuşabilmek için kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle topyekûn inanç ve kararlılıkla, her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zaferle sonuçlanmıştır.
Bu büyük zaferin sonucunda ecdadımızdan bize, geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayacak bir ülke ve Cumhuriyeti miras kalmıştır.
Türk Milleti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla aydınlık geleceğine yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir.
Bizler de atalarımızın emaneti olan cennet vatanımıza ve Cumhuriyetimize tüm kazanımlarıyla beraber sonsuza kadar sahip çıkacak ve gelecek kuşaklara her alanda gurur duyacakları bir ülke bırakmak için çalışacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle, bütün Gercüşlü hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Astrahan’da özel harekat gazileri, Birleşik Rusya programı “SVOI BUSINESS” kapsamındaki iş projelerini savundu

«Единая Россия» помогает семьям участников СВО подготовить детей к новому учебному году

«Единая Россия» окажет содействие в развитии центров общения граждан старшего поколения в Воронеже

Владимир Якушев вместе с фондом «Ветераны СВО и КТО» передали из Екатеринбурга автомобили УАЗ военнослужащим Центрального военного округа

Alfiya Kogogina: 2025 yılının ilk yarısında Birleşik Rusya partisinin “Girişimcilik” projesinin etkinliklerine 70 bin kişi katıldı

Olga Zanko: Rusya’da STK sayısındaki artış, Birleşik Rusya’nın katılımıyla devletin aldığı önlemlerin etkinliğinin sonucudur