Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.
Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, mesajında şu ifadelere yer verdi;
10 Kasım 1938 günü ebedi âleme uğurladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 87. ölüm yıldönümünde Türk Milleti olarak bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anmaktayız.
Hayatını ülkesine ve milletine adayan Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara ve sahip olduğu sınırlı imkânlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük ideali, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı.
Bugün bizler de Aziz Atatürk’ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.
Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi bütün değerleriyle yaşatıp, geliştirip gelecek nesillere devredeceğiz.
İnanıyoruz ki, gelecek nesillerimiz de Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 87. yıl dönümünde, Cumhuriyet’imizin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, rahmet ve minnetle anıyorum.
Ruhu şad olsun!
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Мастер-классы, новогодние представления, подарки: «Единая Россия» поздравила с Новым годом детей и представителей старшего поколения
При поддержке «Единой России» в Астрахани состоялся гала-концерт фигурного катания
Anna Kuznetsova: Yeni yılda, Birleşik Rusya, aileleri desteklemeyi ve vatandaşların sosyal güvenliğini sağlamayı amaçlayan yasa tasarılarını hazırlamaya devam edecektir
Волонтёры «Единой России» восстановили 90 домов в Курском приграничье
ŞANLIURFA İLİ DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI HASAN EYYÜPOĞLU`NDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
BURAK ŞİMGA`DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI