Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

GENEL BAŞKANVEKİLİ KURTULMUŞ’TAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

GENEL BAŞKANVEKİLİ KURTULMUŞ’TAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET
REKLAM ALANI
12.12.2021
A+
A-

GENEL BAŞKANVEKİLİ KURTULMUŞ’TAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Trabzon’da Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, tamamlanan ve devam eden yatırımlarla ilgili Genel Başkanvekili Kurtulmuş’a bilgi verdi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Trabzon’a gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Büyükşehir Belediyesine de ziyarette bulundu. Kurtulmuş’a ziyareti sırasında AK Parti Trabzon eski Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve partililer eşlik etti.

PROJELERLE İLGİLİ BRİFİNG VERDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Genel Başkanvekili Kurtulmuş’u ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Başkan Zorluoğlu, şehir genelinde devam eden, tamamlanan ve yapılması düşünülen projelerle ilgili Kurtulmuş’a brifing verdi.

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NU TEBRİK ETTİ
Başkan Zorluoğlu’nun açıklamalarından memnuniyet duyan ve kendisini tebrik eden Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Trabzon’da bu dönemde bayağı iş yapılmış. Rabbim yarım kalanları da bitirmeyi nasip etsin. Tabii önümüzdeki 2023-2024 yılları fevkalade önemli. Vatandaşımız bu yapılanları görüyor. Bunları bir de iyi bir şekilde anlatmak lazım. Herkese güçlü bir şekilde anlatmak lazım ki seçimlerde de bunun bir karşılığı olsun. Sizi ve arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. İnşallah daha güzel projelere çok güzel bir yere geleceğiz. Zaten Karadeniz’in en güzel kentlerinden birisi Trabzon. Dilerim bu güzelliği daha da ileriye taşımayı Allah sizlere nasip eder. Tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

ANI DEFTERİNİ İMZALADI
Trabzon Büyükşehir Belediyesini ilk kez ziyaret eden AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, anı defterini imzaladı. Başkan Zorluoğlu, Kurtulmuş’a günün anısına telkâri ibrik hediye etti. Ziyaret, Genel Başkanvekili Kurtulmuş ve Başkan Zorluoğlu’nun hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

kaynak:https://www.trabzon.bel.tr/haber-detay.aspx?id=33284

REKLAM ALANI