Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN OSMANLI MAHALLESİNE YENİ BİR PARK

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN OSMANLI MAHALLESİNE YENİ BİR PARK
REKLAM ALANI
22.08.2021
A+
A-

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN OSMANLI MAHALLESİNE YENİ BİR PARK.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Osmanlı mahallesinde yapımına başlanılan park alanında incelemelerde bulunup, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Osmanlı mahallesinde yapımına başlanılan park alanında incelemelerde bulunup, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha yeşil bir Eyyübiye için kolları sıvayıp ilçeye birçok park kazandıran Eyyübiye Belediyesi, boş bulduğu her alanı değerlendirip, vatandaşların hizmetine yeşil alan olarak sunmaya devam ediyor. Osmanlı mahallesinde vatandaşların talebi olan ve Başkan Mehmet Kuş’un da söz verdiği park için yapım çalışmaları başladı. Yaklaşık 3 dönümlük alanı kapsayan ve içerisinde vatandaşların dinlenebileceği alanlar, kamelyalar ile çocuk oyun alanlarının olacağı alanı beraberinde Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çoban ve mahalle muhtarı Veysi Çelik’le birlikte inceleyen Başkan Kuş, sözleri bir bir yerine getirmeye devam ettiklerini belirtti.

Bir açık hava görseli olabilir

Bol buldukları her alanı değerlendirmeye ve ilçe halkının hizmetine yeşil alan olarak sunmayı sürdürdüklerini söyleyen Başkan Kuş,” Osmanlı mahallemizde mahalle muhtarımızla birlikte alan taraması yaparken söz vermiştik. Çalışmalar başladı. İnşallah kısa süre içinde tamamlayıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” Dedi.

Bir açık hava görseli olabilir

REKLAM ALANI