Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

ETRE CLİNİC LEVENT’TE KAPILARINI AÇTI…

ETRE CLİNİC LEVENT’TE KAPILARINI AÇTI…
REKLAM ALANI
22.11.2021
A+
A-

ETRE CLİNİC LEVENT’TE KAPILARINI AÇTI…

Medikal Estetik Hekimi Dr. Rabia Türkmen ve Dermatolog Dr. Tuğba İşeri, deneyimlerini ve güçlerini birleştirerek İstanbul’un en güzel semtlerinden biri olan Levent’te yer alan kliniklerini muhteşem bir davetle açtılar.

Seda Akman, Arzu Kunt, Günsel Ülkü, Ece Vahapoğlu, Şebnem Özinal’ ın aralarında bulunduğu birçok ünlü ismin katıldığı Etre Clinic davetinde sağlıklı yiyecekler eşliğinde keyifli dakikalar yaşandı.

Cildimizle ilgili her türlü bakım ve medikal işlemin, en son teknolojik medikal cihazlar kullanılarak yapıldığı ETRE CLİNİC’ te leke tedavisi, cilt bakımı, zayıflama, botox, dolgu gibi birçok tedavi yöntemi bulunuyor. Seçkin ve sağlıklı bir ortamda, uzman doktorlarımız Rabia Türkmen ve Tuba İşeri ve güzel ekibi tarafından sağlıklı güzelleşmek artık çok kolay..

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI