Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

Eski Başkan Fırat Yiğit `den Göztepe Atağı

Eski Başkan Fırat Yiğit `den Göztepe Atağı
REKLAM ALANI
28.03.2022
A+
A-

Eski Başkan Fırat Yiğit `den Göztepe Atağı

Türkiye’nin en genç başkanı olma unvanı ile 2005-2006 yıllarında Göztepe Spor Kulübü başkanlığını yürüten Fırat Yiğit Kulübü satın almak İÇİN kolları sıvadı.

Açıklama yok.

Milano’da yaşamaya devam eden iş adamının Göztepe Spor Kulübü aşkı ülkesine dönüş planları yaptırdı. Kısa süre önce kulübü satın almak İÇİN çalışmalara başlayan Fırat Yiğit kulübü vizyoner bir strateji ile kısa zamanda büyük hedeflere taşıyacağını söyledi. İş adamının bu Atağı Göztepe spor kulübü taraftarlarından da büyük sevgi ve ilgi topladı. Fırat Yiğit 2008 yılında da satın alma girişimde bulunmuş fakat sonuçlanmamıştı.

Şimdiler de ise Başkan Mehmet Sepil’in istifası ve kulübü devretme isteği üzerine Fırat Yiğit satın alma işlemleri için kolları sıvadı. Fırat Yiğit’in ayrıca dünyaca ünlü Benzema, Ronaldo gibi sporcularla da yakınlığı biliniyor.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI