Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

Erol Evgin’den yeni albüm sürprizi

Erol Evgin’den yeni albüm sürprizi
REKLAM ALANI
15.03.2021
A+
A-

Erol Evgin “Sevdiklerim” adlı yeni albümünü müzikseverlerle buluşturdu…

Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin “Altın Düetler” ve “Altın Düetler 2” albümlerinin gördüğü büyük ilginin ardından “Sevdiklerim” isimli yeni albümüyle bugün (12 Mart Cuma günü) müzikseverlerle buluşuyor.

Albümün sürprizi

Erol Evgin, 9 şarkıdan oluşan “Sevdiklerim” akustik albümünde sanatçı dostlarının unutulmaz şarkılarını kendine has yorumuyla seslendirdi. Albümün sürprizi ise sözleri Dr. Selma Çuhacı’ya, müziği Erol Evgin’e ait olan yepyeni bir şarkı..

 9 şarkı

“Sevdiklerim” albümünde söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait “Yazık”, “Kaybolan Yıllar”, “El Gibi”, söz ve müziği Can Temiz’e ait “Bir Pazar Kahvaltısı”, sözleri Sıla Gençoğlu’na, müziği Fatih Ahıskalı’ya ait “Yan Benimle”, söz ve müziği Murat Evgin’e ait “Mektup”, söz ve müziği Şemi Diriker’e ait “Unutama Beni”, sözü Mehmet Teoman’a, müziği Cenk Taşkan’a ait “Beni Benimle Bırak” isimli şarkılar ve sözleri Dr. Selma Çuhacı’ya, müziği Erol Evgin’e ait olan “Vedasız Aşklar” isimli yeni bir şarkı yer alıyor.

“Sevdiklerim” albümünün kayıtlarında Evgin’e, akustik bir sound ile Firuz İsmailov’un yönettiği Erol Evgin Orkestrası eşlik etti.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI