Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

Devlet başkanı Yunanistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına bir tebrik telgrafı gönderdi

REKLAM ALANI
28.03.2024
A+
A-

Olaylar

Uluslararası topluluk

Devlet başkanı Yunanistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına bir tebrik telgrafı gönderdi

2024

 

 

 

Kassym-Jomart Tokayev, Katerina Sakellaropoulou ve Yunan halkını ulusal bayram olan Bağımsızlık Günü nedeniyle tebrik etti.

– Bugün Avrupa Birliği’nin en aktif ülkelerinden biri olan Yunanistan, sürdürülebilir kalkınma, nüfusun refahının artırılması ve uluslararası alanda otoritesinin güçlendirilmesi alanında önemli başarılar elde etmiştir. Ülkenizin ilerleme ve refah yolunda ilerlemeye devam etmesini diliyorum. Anlamlı siyasi diyalog ve Kazakistan ile Yunanistan arasındaki geleneksel dostluğun ivme kazandırdığı işbirliğimizin ufuklarının sürekli genişlemesini memnuniyetle not ediyorum. Telgrafta, ülkelerimiz arasındaki etkileşim ve çok yönlü bağların genişlemeye devam edeceğine inanıyorum” denildi.

Kassym-Jomart Tokayev, Katerina Sakellaropoulou’ya sorumlu faaliyetlerinde başarılar ve dost Yunanistan halkına esenlik diledi.

 

geri gelmek geri gelmek

kaynak:https://akorda.kz/ru/glava-gosudarstva-napravil-pozdravitelnuyu-telegrammu-prezidentu-grecheskoy-respubliki-252311

 

 

REKLAM ALANI