Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

“Demokrasi ve kalkınma mücadelemizi, ülkemize eser kazandıracak, milletimize hizmet edecek bir anlayışla hep daha ileriye taşıyacağız”

“Demokrasi ve kalkınma mücadelemizi, ülkemize eser kazandıracak, milletimize hizmet edecek bir anlayışla hep daha ileriye taşıyacağız”
REKLAM ALANI
05.06.2022
A+
A-

 

 

 

 

“Demokrasi ve kalkınma mücadelemizi, ülkemize eser kazandıracak, milletimize hizmet edecek bir anlayışla hep daha ileriye taşıyacağız”
05.06.2022

Yazdır Yazıları Büyült Yazıları Küçült

“Demokrasi ve kalkınma mücadelemizi, ülkemize eser kazandıracak, milletimize hizmet edecek bir anlayışla hep daha ileriye taşıyacağız”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı kapanış oturumunda yaptığı konuşmada, “İçeride; hiçbir vatandaşımıza kendisini sahipsiz hissettirmeyecek, insanlarımızın tamamını her alanda en ileri özgürlüklere ve hizmetlere kavuşturacak adımlar atmaya devam edeceğiz. Dışarıda; Suriye’den Irak’a, Libya’dan Karabağ’a, Balkanlardan Afrika’ya, Karadeniz’den Akdeniz’e, velhasıl mazlumun olduğu her yerde onurlu duruşumuzu koruyarak siyasetimizi yapacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam’da düzenlenen AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanış oturumunda bir konuşma yaptı.

Toplantının hayırlara vesile olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti istişareyle kurulmuş, bugüne kadar da her seviyede ve zeminde istişare kültürünü yaşatmış bir partidir. Kendi aramızdaki istişareleri düzenli olarak sürdürürken, en büyük istişareyi de milletimizle yapıyoruz” dedi.

Konuşmasında, hangi bedelleri öderlerse ödesinler zalimin hasmı, mazlumun hamisi olmayı sürdüreceklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “İçeride; hiçbir vatandaşımıza kendisini sahipsiz hissettirmeyecek, insanlarımızın tamamını her alanda en ileri özgürlüklere ve hizmetlere kavuşturacak adımlar atmaya devam edeceğiz. Dışarıda; Suriye’den Irak’a, Libya’dan Karabağ’a, Balkanlardan Afrika’ya, Karadeniz’den Akdeniz’e, velhasıl mazlumun olduğu her yerde onurlu duruşumuzu koruyarak siyasetimizi yapacağız. Demokrasi ve kalkınma mücadelemizi, ülkemize eser kazandıracak, milletimize hizmet edecek bir anlayışla hep daha ileriye taşıyacağız.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hak bildikleri yolda mücadeleden asla geri durmayacaklarını da belirterek, “Aslını inkâr eden haramzadeler her gün bir başka kılığa bürünebilir, her gün bir başka dille konuşabilir. Kimse bizden böyle bir tavır, böyle bir üslup, böyle bir kişilik sergilememizi beklemesin. Değerli kardeşlerim, bu fakir kendini bildi bileli böyledir, değişmedi ve değişmeyecektir. Biz, Hakka ram olduk, halka hizmet için çırpındık, çırpınıyoruz. Allah ömür, millet de yetki verdikçe inşallah yolumuza böyle devam edeceğiz. AK Parti, kurulduğu günden beri bu ilkelerle milletin huzuruna çıkmıştır, aynı şekilde yola devam etmekte kararlıdır” şeklinde konuştu.

Geçen 20 yılda dünyadaki büyük altyapı yatırımlarının neredeyse yarısına tek başlarına imza atmalarının tesadüf olmadığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yine geçtiğimiz 20 yılda, Avrupa Birliği üyeliği konusunda ülkemize verilen sözlerin tutulmamasına rağmen, demokrasi ve özgürlüklerde dünyada en büyük sessiz devrimleri gerçekleştirmemiz de herhâlde tesadüf değildir. Bugün Türkiye’nin, güvenlik krizleriyle ve ekonomik sarsıntılarla boğuşan dünyada, potansiyelini en çok geliştiren ve kullanan ülke olarak öne çıkması, AK Parti’nin son 20 yılda kazandırdığı güçlü altyapı sayesindedir. Büyük ve güçlü Türkiye hedefimizden rahatsız olanların, doğrudan bizi ve hükûmetimizi hedef almasının gerisinde, ülkemizin geldiği seviyeden duyulan hazımsızlık vardır” dedi.

Tüm Haberler

 

kaynak:https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/138253/-demokrasi-ve-kalkinma-mucadelemizi-ulkemize-eser-kazandiracak-milletimize-hizmet-edecek-bir-anlayisla-hep-daha-ileriye-tasiyacagiz-

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI