GÜNDEMİ BUL MENÜ

33 Mersin Gazetesi
Paylaş:
X
KÜLTÜR SANAT

Cumhurbaşkanlığı’nda istişare toplantısı düzenlendi

Editör Yazar / Editör
30.01.2024 14:05 4 Dk Okuma
Cumhurbaşkanlığı’nda istişare toplantısı düzenlendi


 

 

 

Cumhurbaşkanlığı’nda istişare toplantısı düzenlendi

.2024

 

 

 

Güney Kıbrıs’ta hali hazırda taşımacılık hizmeti veren taksi ve otobüsleri de etkileyecek Rum Meclisi’ne sunulan yasa tasarısı hakkında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın başkanlığında istişare toplantısı düzenlendi.

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

 

 

 

Toplantıya; Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı Serhan Aktunç, Trafik Dairesi Müdürü Ahmet Aydın, Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Kıbrıs Türk Çağdaş Kamu Araçları İşletmecileri Derneği, Kıbrıs Türk Toplu Taşımacılar Birliği ve Kıbrıs Türk Taksiciler Birliği’nden yetkililer katıldı.

 

 

 

Toplantıda ayrıca Cumhurbaşkanı Özel Temsilci Güneş Onar, Cumhurbaşkanlığı Daire Müdürü Osman Çağakan, Hukuk İşleri Danışmanı Sülen Karabacak ile Güven Yaratıcı Önlemler ve İki Taraflı Teknik Komiteler Koordinatörü Seniha Birand Çınar yer aldı.

 

 

 

Toplantıda konu ilgili paydaşlarla etraflıca değerlendirilerek, yapılabilecek girişimler ve atılabilecek adımlar ele alındı.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskanliginda-istisare-toplantisi-duzenlendi-11960

 

 

 

 

Editör

Gündemi Bul yazarı. Gündemdeki son gelişmeleri, bağımsız analizleri ve araştırmaları sizlerle paylaşıyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Bir Cevap Yazın

1 + 1 = ?