Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

CEVDET YILDIRIM `DAN “25 ARALIK GAZİANTEP’İN KURTULUŞU” MESAJI

CEVDET YILDIRIM `DAN “25 ARALIK GAZİANTEP’İN KURTULUŞU” MESAJI
REKLAM ALANI
24.12.2021
A+
A-

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yıldırım mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazianteplilerin 100. yıl önce yapmış olduğu bağımsızlık mücadelesi tüm dünyaya örnek olmuştur. Mazlum bir halkın düşmana karşı verdiği destansı mücadele hepimizin gurur kaynağıdır. Gaziantepliler bu şanlı destanı yazmak için, halkın dörtte birini şehit verme pahasına, düşmana; ‘Dur!’ demiştir. 14 yaşında küçük bir çocuk olan, ama yüreği vatan aşkı ile dolu olan Şehit Kamil, Şahin Bey, Karayılan ve daha nice isimsiz kahramanın öncülüğünde, Gaziantep halkı hiçbir yerden destek ve yardım almadan, emperyalist güçlerin saldırılarına başarıyla direnmiştir.

Bugün bizlere düşen; aynı ruh ile bu şehir ve vatanı bize miras bırakan atalarımıza layık bir biçimde var gücümüzle çalışmak ve çok çalışmaktır. Her türlü zorluğa rağmen vatanından canı pahasına vazgeçmeyen, göğsünü düşmana siper eden şehit ve gazilerin diyarı olan Gazi Şehir Gaziantep’te bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz

Bu vesile ile Gazi Şehrimizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümünü gururla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, gözünü kırpmadan şehadete koşan kahramanlarımızı ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum”.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI