GÜNDEMİ BUL MENÜ

33 Mersin Gazetesi
Paylaş:
X
EKONOMİ

Büyükşehir Otoparkları Kurban Bayramında Ücretsiz Hizmet Verecek

Editör Yazar / Editör
20.07.2021 23:13 1 Dk Okuma
Büyükşehir Otoparkları Kurban Bayramında Ücretsiz Hizmet Verecek


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir bünyesinde hizmet veren kapalı otoparkların 18 Temmuz Pazar; açık ve yol üzeri otoparkların ise 19 Temmuz Pazartesi gününden Kurban Bayramı sonuna kadar ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait kapalı ve açık otoparklar Kurban Bayramı sonuna kadar ücretsiz hizmet verecek.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, vatandaşların hem bayram öncesi hem de bayramda alışverişlerini ve ziyaretlerini rahat bir şekilde halletmeleri amacıyla bu sene de otoparkları ücretsiz yaptıklarını söyledi.

Başkan Altay, Büyükşehir’e ait kapalı otoparkların 18 Temmuz Pazar gününden; açık ve yol üzeri otoparkların ise 19 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Kurban Bayramı sonuna kadar ücretsiz hizmet vereceğini ifade etti.

Editör

Gündemi Bul yazarı. Gündemdeki son gelişmeleri, bağımsız analizleri ve araştırmaları sizlerle paylaşıyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Bir Cevap Yazın

1 + 9 = ?