BM Ekonomik ve Sosyal İşler Genel Sekreter Yardımcısı ile görüşme
2025
Öncesi
Sonraki
21 Mart 2025 tarihinde Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Sirojiddin Muhriddin, Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal İşler Genel Sekreter Yardımcısı Li Junhua ile bir görüşme gerçekleştirdi.
https://x.com/MOFA_Tajikistan/status/1903313722837279028
Görüşmede, Tacikistan Cumhuriyeti ile BM Ekonomik ve Sosyal İşler Dairesi (UNDESA) arasındaki işbirliğinin temel konuları ele alındı. Ayrıca, sürdürülebilir kalkınmanın üç ana bileşeni olan sosyal, ekonomik ve çevresel alanları desteklemeyi amaçlayan ortak girişimler de ele alındı.
https://x.com/MOFA_Tajikistan/status/1903313722837279028
Taraflar ayrıca, Buzulların Korunmasına Adanmış Uluslararası Konferans’ın (Duşanbe, 29-31 Mayıs 2025) ve “Sürdürülebilir Kalkınma İçin Su” Uluslararası Eylem On Yılı’nın tamamlanmasına ilişkin BM Konferansı’nın (Duşanbe, 2028) düzenlenmesi de dahil olmak üzere küresel su gündemini ilerletmek için ortak çabalar konusunda görüş alışverişinde bulundular.
https://x.com/MOFA_Tajikistan/status/1903313722837279028
Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın sosyal medyadaki resmi sayfaları:
Facebook’tayız : www.facebook.com/mfa.tj
Twitter’dayız : twitter.com/MOFA_Tajikistan
Instagram’dayız : instagram.com/mfa_tjk
kaynak:https://mfa.tj/en/main/view/16793/meeting-with-the-un-under-secretary-general-for-economic-and-social-affairs
https://x.com/MOFA_Tajikistan/status/1903313722837279028
NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
Message from Asaf Atasoy, Chairman of the Board of Directors of Asfa Holding, on the occasion of May 1st Labor and Solidarity Day.
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Moskova’da bir dövüş sanatları turnuvası düzenlendi
İletişim, ulaşım, ocaklar ve ilaç: Birleşik Rusya, Kuzeydoğu Askeri Bölgesi’ndeki insani yardım misyonuna devam ediyor
Alexander Sidyakin: Her yıl milyonlarca insan Birleşik Rusya’nın Zafer Diktasına katılıyor
Сергей Нарышкин: Задача «Диктанта Победы» — сохранить связь времён и поколений