Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

“Bizi Ayıran Çizgi” GAİN’de

“Bizi Ayıran Çizgi” GAİN’de
REKLAM ALANI
27.04.2021
A+
A-

Binlerce yıldır aşıkların şehri olan İstanbul’da yalnızca 24 saatleri olan iki sevgili Sinan ve Sinem’in hikayesine odaklanan ‘Bizi Ayıran Çizgi’’nin başrollerinde Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay yer alıyor.

İki sevgili olan Sinan ve Sinem’in hikayesini anlatan ‘Bizi Ayıran Çizgi’de Sinem, İstanbul’da yaşanan bir terör saldırısı sonucu hayatını kaybeder. Sinem’in ölüm haberini almasıyla birlikte günden güne hayatla ve gerçekle bağı kopmaya başlayan Sinan, Sinem ile kendisini ayıran çizgiye geri dönmeli ve Sinem’i kurtarmalıdır.

GAİN’in yepyeni dizisi ‘Bizi Ayıran Çizgi’nin senaryosu Tolga Afşin Kaya ve Murat Onur tarafından kaleme alınırken, yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Soner Caner oturuyor.

Son dönemin dikkat çeken yetenekli oyuncuları Ozan Dolunay ve Hazal Subaşı’nın başrollerini paylaştığı ‘Bizi Ayıran Çizgi’ Nisan ayında GAİN’de izleyiciyle buluşuyor.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,