Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

“Birleşik Rusya” ülke genelinde Ulusal Birlik Günü etkinlikleri düzenliyor

“Birleşik Rusya” ülke genelinde Ulusal Birlik Günü etkinlikleri düzenliyor
REKLAM ALANI
02.11.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya” ülke genelinde Ulusal Birlik Günü etkinlikleri düzenliyor

2023,

Parti aktivistleri, askeri personele ve SVO katılımcılarının ailelerine destek amacıyla yurtsever flaş kalabalıklar, festivaller, araba mitingleri ve yardım etkinlikleri düzenleyecek
28 bölgede açık olan Birleşik Rusya kamu destek karargâhında, 4 Kasım arifesinde “Rusya Birleşik Ailedir” kampanyası başlatıldı. Aktivistler, diğer bölgelerden seferber olan kişilerin, gönüllülerin ve askeri personelin büyük ve ihtiyaç sahibi aileleri için hediyelik eşya setleri toplayarak birbirlerine gönderiyor. Hediyelerin tamamı yerel olarak üretilmekte olup ulusal lezzeti ve bölgesel gelenekleri yansıtmaktadır.

Khanty-Mansiysk’teki kamu destek merkezinden LPR ve Hakas Cumhuriyeti’ne yerel tatlılar ve hediyelik eşyalar içeren setler gönderildi: ren geyiği yosunlu çikolata, meyve marmelatı, koniler, İsveç kirazı reçeli, yerel yabani bitkilerden marshmallow.

Merkez aynı zamanda ulusal yemeklerin hazırlanmasına ilişkin ustalık sınıflarına, film gösterimlerine, etnik gösterimlere, “Rusya Halkları Kültür Festivali”ne, son yıllarda bölgelerde ve ülkede elde edilen başarıları birleştiren fotoğraf sergilerine de ev sahipliği yapacak: Kış Olimpiyat Oyunlarından Kırım Cumhuriyeti ve Sevastopol, LDPR, Zaporozhye ve Kherson bölgelerinin büyük Rusya ile yeniden birleşmesi.

Moskova bölgesinde, Birleşik Rusya aktivistleri ve destekçileri, Ulusal Birlik Günü’nde ulusal mutfağın geleneksel yemeklerini hazırlayacak. Bogorodskoye’de SVO askerlerinin rehabilitasyona tabi tutulduğu bir askeri hastaneye nakledilecekler; Lukhovitsy’de çocuklara yönelik ikramlar sosyal yardım merkezlerine teslim edilecek.

Birleşik Rusya’nın bölgesel şubesi Ivanovo’da, Kuzey Askeri Bölge katılımcılarının anısına adanan ikinci spor festivali “Cesaret ve Cesaret Kupası” düzenliyor. Karate müsabakalarına 11 bölgeden 300 genç sporcu katılacak. DPR, Kabardey-Balkar, Başkurdistan, Tambov ve Lipetsk bölgelerinde spor müsabakaları, GTO festivalleri ve toplu tatbikatlar düzenlenecek.

 

Anapa’da Birleşik Rusya’nın yerel şubesinin desteğiyle konser programıyla birlikte “Halkların Dostluğu” gençlik festivali ve “Tek Ülke – Tek Takım” GTO spor festivali düzenlenecek.

Birleşik Rusya aktivistleri, Krasnodar Bölgesi’nden Kuzey Askeri Bölge’ye yaklaşık 200 ton insani yardım gönderecek ve Novorossiysk askeri hastanesinde tedavi gören askerleri ziyaret edecek. Donetsk’te SVO katılımcılarına temel ihtiyaç ve giyim kolileri verilecek. Eylem aynı zamanda diğer yerleşim yerlerini de kapsayacak: Shakhtersk, Makeevka, Khartsyzsk, Dokuchaevsk ve Snezhnoye.

Tula bölgesinden Birleşik Rusya gönüllüleri, bölgenin himayesine aldığı Mariupol’un Sol Yaka bölgesini ziyaret edecek. Tula aktivistleri ve yerel Genç Muhafız üyeleri, Mariupol’deki 3 numaralı sanat okuluna şövale ve boyalar dağıtacak. Gönüllüler, Tula’lı inşaatçılar tarafından restore edilen bir anaokulunu ziyaret edecek ve öğrencilere tatlı hediyeler ve “Donbass’a Kitaplar” parti kampanyası sırasında toplanan Rusça çocuk kitapları verecek. Ayrıca kalabalık aileleri de ziyaret ederek onlara 100 kilodan fazla şeker verecekler.

SVO katılımcılarına konserler ve tebrikler Moskova, Kursk ve Kaliningrad bölgelerindeki hastanelerde düzenlenecek.

Pyatigorsk’ta Birleşik Rusya aktivistleri, Tıbbi Gönüllüler ve ilgili bölge sakinleri “Rusya biziz” kampanyasına katılacak. Tematik ustalık sınıflarında SVO katılımcıları için kuru duşlar ve ayakkabı kurutucuları yapacaklar, engelli çocuklar için zencefilli kurabiyeler boyayacaklar.

 

“Birleşik Rusya”, “Genç Muhafızlar” ve “Zafer Gönüllüleri” Nizhny Novgorod Kremlin’de 100 metrelik Rus bayrağını açacak. Debaltsevo’da (DPR), ” Tarihsel Hafıza ” parti projesi kapsamında bir flaş mafya gerçekleşecek . Katılımcıları, daha sonra Rusya Federasyonu bayrağına dönüştürülecek olan DPR bayrağını yapacak. Parti, Voronej, Omsk, Amur ve Orenburg bölgelerinde yurtsever flaş çeteler örgütlüyor.

Çeçenya, Kalmıkya, Mari El, Kostroma, Tomsk, Saratov, Ryazan, Sverdlovsk, Arkhangelsk, Oryol ve Volgograd bölgeleri, Çukotka ve Kamçatka’da araba mitingleri düzenlenecek.

Kherson, Kursk, Rostov, Bryansk, Volgograd, Arkhangelsk, Kaliningrad, Samara ve diğer bölgelerin merkezi meydanlarında ve sokaklarında parti aktivistleri üç renkli kurdeleler dağıtacak ve tatilin tarihi hakkında konuşacak.

Samara’da partinin bölge şubesinden aktivistler ve gönüllüler, asker ailelerin çocukları için Halkların Dostluk Parkı’na geziler düzenleyecek.

Birleşik Rusya aktivistleri Bryanka (LPR) ve Lugansk’ta yaklaşık 200 ağaç dikecek.

#bölgeler
#Ulusal Birlik Günü
#Bayram
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizuet-meropriyatiya-ko-dnyu-narodnogo-edinstva-po-vsej-strane

 

REKLAM ALANI