Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

Birleşik Rusya Perm bölgesinde yeni bir model kütüphanesi açtı

Birleşik Rusya Perm bölgesinde yeni bir model kütüphanesi açtı
REKLAM ALANI
14.10.2023
A+
A-

Birleşik Rusya Perm bölgesinde yeni bir model kütüphanesi açtı

2023,

Kurum, “Küçük Anavatan Kültürü” parti projesine ve “Kültür” ulusal projesine göre modernize edildi.
Krasnokamsk Merkez Kütüphanesi’nin binaları yenilendi, pencereler değiştirildi ve yeni bir giriş grubu kuruldu. Ayrıca binada elektrik kabloları tamamen değiştirildi, yeni aydınlatma kuruldu ve yeni mobilyalar satın alındı: kitap rafları, halka açık etkinlikler salonu için rahat kanepeler, koltuklar ve sunumlar için sandalyeler.

Ayrıca kitap arama, basım ve iade süreçlerini otomatikleştiren yeni bir yazılım satın aldık.

A3 formatında renkli baskı için yazıcı alınması sayesinde artık okuyuculara yeni hizmetler sunabilecekler.

Binayı dekore etmek için farklı yaş kategorilerindeki okuyucuların ihtiyaçlarını dikkate alan özel bir tasarım projesi geliştirdik. Yeni yerler düzenlendi: ustalık sınıfları için bir salon, aile okuması için bir yer, bireysel çalışma için yerler. Sergi alanları fotoğraf ve tabloların sergileneceği şekilde güncellendi.

Aydınlatmaya özellikle dikkat edildi. Zaten tanıdık avizelere ek olarak, yumuşak ve rahat bir ışık yaratan küçük lambalar yerleştirildi.

#partiprojeleri
#Küçük Anavatan Kültürü
#Perma bölgesi
#bölgeler
#modelkütüphanesi
#revizyon
#modernizasyon
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-permskom-krae-edinaya-rossiya-otkryla-novuyu-modelnuyu-biblioteku

REKLAM ALANI