Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

Birleşik Rusya Genç Muhafızları aktivistleri Leningrad kuşatması kurbanlarının anısını onurlandırdı

Birleşik Rusya Genç Muhafızları aktivistleri Leningrad kuşatması kurbanlarının anısını onurlandırdı
REKLAM ALANI
13.09.2023
A+
A-

Birleşik Rusya Genç Muhafızları aktivistleri Leningrad kuşatması kurbanlarının anısını onurlandırdı

2023,

St. Petersburg’daki Moskova Zafer Parkı’nda “Savaşın Ateşli Resmi”ni yarattılar
Leningrad Kuşatmasının Başladığı Gün, Genç Muhafızlar, “Hafıza Mumu” kampanyası kapsamında, binlerce yanan mumdan “900” sayısını – şehir kuşatmasının sürdüğü gün sayısını – ortaya koydu. Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında. MGER’in Kuzeybatı Federal Bölgesi federal koordinatörü, St. Petersburg’daki bölge şubesi başkanı Alexander Malikov bunun hakkında konuştu .

“Leningrad’ın ablukası, tüm Rus halkının, bugüne kadar nesillerin kalplerinde yankılanan acısıdır. Şehrin kahraman savunucularının anısını onurlandırıyoruz ve Leningrad sakinlerinin benzeri görülmemiş başarılarından gurur duyuyoruz. Askerlerin, cephe çalışanlarının ve kuşatma altındaki Leningrad sakinlerinin cesareti, cesareti ve bağlılığı Anavatan’a özverili hizmetin bir örneği oldu. Ve tarihin kayıtlarında, günlük tayın normu olan 125 gram ekmek, metronom sesi ve “Yaşam Yolu” boyunca yürüyen kamyonların yerini sonsuza kadar değiştirdi” dedi.

Eylem Devlet Duması milletvekili Vitaly Milonov tarafından desteklendi .

“Kuzey Askeri Bölgesi’nin bir üyesi olarak şahsen benim için bu mumlar, Avrupa’dan bize gelen yeni faşizme karşı savaşırken canlarını verenlerin anısına yanıyor. Düşen tüm Kahramanlara sonsuz hatıralar” dedi.

Gecenin sonunda gönüllüler, kurbanların anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Hoparlör
Malikov Alexander Sergeevich
Malikov Alexander Sergeevich
Kuzeybatı Federal Bölgesi “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” federal koordinatörü, MGER’in St. Petersburg şubesi başkanı
#Milonov
#Saint Petersburg
#bölgeler
#FirePicturesWar
#Leningrad ablukası
#bellek eylemi
#Malikov
#MGER
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/aktivisty-molodoj-gvardii-edinoj-rossii-pochtili-pamyat-zhertv-blokady-leningrada

REKLAM ALANI