Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin °C

BİRECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SADETTİN BİLGİN `DEN YENİ YIL MESAJI

BİRECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SADETTİN BİLGİN `DEN YENİ YIL MESAJI
REKLAM ALANI
31.12.2022
A+
A-

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Bilgin, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.

Başkan Bilgin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sevinçleri ve hüzünleri ile bir yılı daha geride bırakırken, yeni umutlar ve başlangıçlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyor, sağlık ve huzur başta olmak üzere tüm insanlık için güzelliklerle geçmesini dilediğimiz 2023’ü büyük ümitlerle karşılıyoruz.

Geride bıraktığımız yılın değerlendirmesini yaparken, zamanımızı, enerjimizi ve devletimizin kaynaklarını, ilimiz ve ülkemiz hayrına, en verimli şekilde kullanabilme noktasında elimizden gelen gayreti göstermiş olmanın gönül rahatlığını yaşıyoruz.

Birecik ve Halfeti İlçelerimizi hak ettiği noktaya ulaştırmak adına yeni yılda daha da artan şevk ve heyecanla, hizmetlerimize ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şüphesiz ki; tüm bu gayretler, bizler vatanımıza ve milletimize faydalı oldukça, vatandaşlarımızın memnuniyeti arttıkça anlam kazanmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2023 yılının Birecik İlçemize, Halfeti İlçemize, Üyelerimize, İlimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini yürekten temenni ediyorum.

Her kademedeki değerli mesai arkadaşlarımın, saygıdeğer Birecik ve Halfetili hemşehrilerimin ve hizmet etmekten onur duyduğum aziz milletimizin her bir ferdinin yeni yılını en içten duygularımla tebrik ediyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI